Počela prodaja ulaznica za atletsko Svetsko prvenstvo u Beogradu

Istovremeno je obeleženo i 100 dana do velikog spektakla koji nas čeka

  • 0
Atletika Foto: Srpski atletski savez

Pripreme za najveći sportski događaj organizovan na našim prostorima uveliko su u toku. Odbrojavanje je počelo i još samo sto dana ostalo je do početka Svetskog atletskog prvenstva u dvorani koje će se održati u beogradskoj Štark Areni od 18. do 20. marta 2022. godine.

Takođe, danas je počela i prodaja ulaznica, a zvanični partner za prodaju karata za ovaj planetarni atletski skup je firma Tickets na web lokaciji tickets.rs. Karte možete kupiti na njihovim biletarnicama: TC Ušće, Dom omladine i Bilet servis, kao i online preko sajta na sledećem linku OVDE.

Sto dana do takmičenja obleženo je mini događajem u centru društvenog života Beoagrada, na Terazijama, ispred sata „Svet na stazi“ koji odbrojava tačno vreme do početka šampionata.

- Organizacija atletskog spektakla teče po planu i danas 100 dana pre početka SP je prilika da se još jednom zahvalimo Ministartsvu omladine i sporta Srbije i Gradu Beogradu na velikoj podršci. Zahvaljujući njima mi ćemo organizovati najveći atletski događaj u istoriji samostalne Srbije, a s obzirom da smo kupili montažno atletsko borilište, ono će po završetku takmičenja biti postavljeno u nekom od gradova u Srbiji, čime ćemo dobiti još jednu atletsku dvoranu – istakao je direktor Svetskog atletskog šampionata u dvorani Beograd 2022. Predrag Momirović.

Zvanične maskote Svetskog prvenstva 2022. Malina – Li i Šljivan – Iv, uz sjajne muzičke note koje su odzvanjale pored najpoznatijeg sata u Beogradu, priuštiule su sjajnu zabavu i druženje svim prolaznicima dobronamernicima i ljubiteljima kraljice sportova.

Atletika Foto: Srpski atletski savez

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA