Magična Adriana Vilagoš je šampionka Srbije: Hitac od 60 metara joj doneo zlato na Državnom prvenstvu!

Drugoplasirana je bila Marija Vučenović, a treće mesto je zauzela Atina Kamasi

  • 0
Atletika krusevac

Foto: Nikola Anđić

Novi fantastičan rezultat Adriane Vilagoš na Državnom prvenstvu u Kruševcu! Naša sjajna atletičarka u disciplini bacanje koplja uzela je prvo mesto u jakoj konkurenciji sa rezultatom od tačno 60 metara. Taj rezultat ostvarila je u petoj seriji!

Po jakoj kiši i nevremenu u Kruševcu takmičile su se ove sjajne dame, što samo dodatno govori koliko je veliki ovaj rezultat Adriane Vilagoš. Već u prvoj seriji preuzela je vođstvo, i uspela je da ga sačuva do samog kraja.

U prvoj seriji bacila je 57,61 metara, potom u drugoj deset centimetara manje nakon čega je usledio i sjajan hitac od 59,31 metara. U četvrtoj seriji je ponovo bila blizu sa 58,61 metara, a u petoj seriji je konačno dobacila do 60 metara. U poslednjoj, šestoj imala je rezultat od 59,16 metara.

Drugoplasirana u bacanju koplja bila je Marija Vučenović koja je u prvoj seriji uspela da "dobaci" do 54,89 metara, dok je treće mesto osvojila Atina Kamasi sa rezultatom 52,53 metara. To su ujedno i jedine tri takmičarke koje su prebacile 50 metara danas u Kruševcu.

Video: Kompanija Comtrade potpisala ugovor o stipendiranju Adriane Vilagoš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA