≫ 

Sinančević dobio "borbu" sa Kolašincem: Armin postao državni prvak u disciplini bacanja kugle u Kruševcu

Trećeplasirani je Veljko Nedeljković

  • 0

Još jedno spektakularno finale viđeno je na Državnom prvenstvu u atletici u Kruševcu. U disciplini bacanje kugle u muškoj konkurenciji, videli smo veliku borbu Armina Sinančevića i Asmira Kolašinca, koju je na kraju dobio prvopomenuti takmičar koji je postao prvak Srbije.

Najbolji rezultat Armin Sinančević ostvario je u šestoj seriji kada je bacio tačno 21 metar, tako popravivši hitac iz četvrte serije kada je "dobacio" do 20,81 metara. Validna mu je bila još samo prva serija kada je bacio 20,50 metara, dok je u ostale tri prestupio.

Drugo mesto pripalo je Asmiru Kolašincu, koji je bacio 20,47 metara, a taj rezultat je ostvario rano tokom takmičenja u drugoj seriji. Vredni pomena su njegovi hici iz treće i šeste serije od 20,26 metara i 20,43 metra.

Poslednji na podijumu je Veljko Nedeljković iz Crvene zvezde. On je zauzeo treće mesto sa hicem od 18,19 metara, a imao je još svega jedan validan i to onaj u trećoj seriji kada je "dobacio" do tačno 18 metara.

Video: Bravo, atletičari! I po kijametu ne odustaju od takmičenja: Bore se za najbolje u Srbiji po kiši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA