Top se uplašio za život naše otrovane atletičarke i opisao dramu: "Srce mi se kidalo dok si se borila za dah"

Dragutin Topić smatra da je Teodori Boberić oteta medalja

  • 0
Srpski atletski savez Foto: Marko Jovanović

Naš proslavljeni atletičar Dragutin Topić, bivši evropski šampion u skoku uvis, sada radi kao trener i stvara nove šampione za Srbiju.

Jedna od njih je Angelina Topić, koja je nastavila njegovim putem i pokazala da ima šampionski gen u sebi, što je i on sam pričao na konferenciji za medije povodom njene bronze, kao i zlatne medalje Adriane Vilagoš.

Ali, Topić je posebno istakao i Teodoru Boberić, koj je takođe trener, a koja se takmiči u troskoku. Bio je Topić ubeđen da će i ona osvojiti medalju, ali nažalost do nje nije došlo zbog peha koji je naša delagacija doživela, kada se otrovala hranom u Hilton hotelu u kojem je bila smeštena u Kaliju.

Topić je posebno opisao dramu zbog trovanja Teodore, za čiji se život i uplašio u jednom momentu.

- Oteli su ti medalju mala, samo nas dvoje znamo za koju sam te daljinu spremio ali vratićeš se ti još bolja nego ikada, obećavam ti! Srce mi se kidalo dok si se borila za dah, u jednom momentu sam se uplašio za tvoj život ali sam Božijom promišlju reagovao maltene u poslednji čas. To neću zaboraviti dok sam živ. Hvala i lekarima u Kolumbiji koji su se od srca brinuli za tebe i brzo te oporavili od nesnosnih bolova i dehidratacije. Odmori se dobro pa uskoro krećemo u novu avanturu! Ponosan sam što sam tvoj trener, Teodora - poručio je Topić.

Telegraf je kontaktirao našeg proslavljenog asa povodom ovoga, i on nam je potvrdio da se ekipa otrovala hranom.

- Baš kao što sam i rekao, bilo je nestvarno, to niko ne očekuje u Hilton hotelu, ali eto... Još nekoliko reprezentacija je bilo sa nama. Kipranin je nadrljao i nije mogao da nastupi u finalu troskoka. Naši su najgore prošli. Bahamci su jeli u Mekdonaldsu, izgleda da je bolje "junk food" nego hotelska hrana - opisao je Topić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA