≫ 

Evo kada i gde možete gledati TV prenos Angeline Topić koja se bori za medalju na EP u skoku uvis

Naša atletičarka bi mogla da iznenadi i dođe do odličja na šampionatu Evrope

  • 1
Angelina Topić Foto: Milena Đorđević

Adriana Vilagoš je napravila ogroman uspeh za srpsku atletiku i donela je našoj zemlji još jednu medalju na Evropskom prvenstvu u atletici u Minhenu, dok bi taj uspeh mogla da nastavi i Angelina Topić, koja će se u finalu skoka uvis boriti od 19 časova i pet minuta uz direktan prenos na RTS-u.

Angelina je poprilično ubedljivo uspela da se domogne finala, pošto je bez ikakvih problema preskočila letvu na visinama od 1,78, potom na 1,83, da bi na kraju rutinski preletela i preko 1,87, što je bilo i više nego dovoljno da se domogne finala.

Naravno, mnogo veći izazov će biti sada ispred naše mlade atletičarke, koja će moći i na krilima motivacije energije i snage njene vršnjakinje Adriane da se možda domogne i nekog od odličja u ovoj disciplini, pošto je prethodno uspela da se domogne jednog i na Svetskom prvenstvu za juniore u Kaliju.

Podsetimo, Srbija je do sada na Evropskom prvenstvu u Minhenu osvojila tri medalje, pošto je Ivana Španović u skoku udalj osvojila zlato, Armin Sinančević srebro u bacanju kugle, dok je i gorepomenuta Adriana došla do srebra u bacanju koplja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    21. avgust 2022 | 09:40

    Kad vidim prenos na RTS smuči mi se, mi Srbi u RS ne možemo gledati RTS jer sve blokiraju, dok HRT Hrvatima u Bosni ne blokira gotovo ništa...gledaju "Ja volim Hrvatsku" sportove, filmove. Dok RTS blokira "Ja volim Srbiju", sport, filmove, koliko puta blokiran 1.i 2. RTS, ili ako i gledaš nešto zanimljivo i kraj koji te najviše zanima zablokiraju... To je počelo kad je sadašnji direktor došao na RTS...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA