Neverovatno: Australijska televizija podelila otkaze, voditelji koji su vređali Novaka uživo prošli bez kazne

Čovek koji je snimio dvoje novinara ostao je bez posla

  • 7
Novak Đoković, voditelji Printskrin: Twitter/@urbr

Sećamo se snimka od pre samo nekoliko dana kada je dvoje australijskih novinara zatečeno kako u programu uživo vređa Novaka Đokovića, verovatno nesvesno da je snimanje već uveliko počelo i da su kamere uključene.

Snimak se brzinom munje proširio društvenim mrežama, a "Kanal7" na kojem je sve emitovano rešio je da podeli otkaze, ali ne voditeljima! Naime, otpušteni su oni zbog kojih je snimak uopšte isplivao u javnost.

Portparol "Kanala7" rekao je da postoji mogućnost da se autor snimka kazni u skladu sa zakonima Australije. Jasno je da je dobio otkaz, a sada ostaje da se vidi hoće li se ovaj slučaj nastaviti pred sudom.

Izvori iz Australije kažu da je zaposleni bio deo grupe "Ai-Media" i da je sa svog radnog mesta napravio snimak Majka Amora i Rebeke Madern u kojem Đokovića nazivaju svakakvim pogrdnim imenima, a na kraju ga psuju.

- Kako god gledaš na sve ovo, Novak Đoković je lažljivi podli se*onja. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Izlaziti napolje, a znaš da si pozitivan... Mislim da čak nije ni bio pozitivan. I posle toga je otišao u Španiju. Pao je preko svojih laži. Mislim da će se na kraju izvući - rekli su na snimku.

Ostaje krajnje neverovatno da su voditelji uspeli da se izvuku iz čitave situacije potpuno netaknuti, kao da se ništa nije ni dogodilo.

Video: Novak nije ubica ni kriminalac: Dijana Đoković poslala jasnu poruku svima u Australiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IZVESNA

    14. januar 2022 | 08:39

    Treba da trazi Novak peko advokata, javno izvinjenje i naknadu stete.

  • Srbija

    14. januar 2022 | 10:55

    Sramota za jednu tzv “kulturnu “ zemlju.Šljam.Treba da ih tuži za diskriminaciju,rasizam I za laži!!!!I Novinare pogotovo!!!!

  • Oki

    14. januar 2022 | 11:22

    Polako nije Novak glup ima on dobar tim advokata sve ce ih on tuziti uzece te pare i dace u neki fond pametan je on.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA