Migrant iz Novakovog hotela užasa osudio Vladu: "Tipična, prljava priča Ministarstva za imigracije"

Mehdi Ali koji se često javno oglašavao tokom prve faze Đokovićeve deportacije stao je na njegovu stranu

  • 1
Novak Đoković, Melburn, Hotel Park, sveštenik, Božić, navijači Foto: CON CHRONIS / AFP / Profimedia

Skandalozne vesti stigle su jutros iz Australije, a sve zbog toga što je Ministar za imigracije ove zemlje, Aleks Hok odlučio da produži agoniju Novaka Đokovića i ponovo mu ukine vizu za boravak u toj zemlji.

Zbog toga, najboljem teniseru sveta preti propuštanje Australijan opena, a ako njegovi advokati ne ulože žalbu ili ona ne bude uspešna, preti mu zabrana ulaska u ovu zemlju u dužini od tri godine, što znači da možda nikada više ne bi ni mogao da zaigra na ovom turniru.

Dok se čeka odluka njegove pravne službe, počele su ponovo da stižu poruke podrške Novaku Đokoviću sa svih krajeva planete, pa se tako u međuvremenu oglasio i migrant iz hotela strave i užasa, koji zna šta je najbolji na svetu prošao, Mehdi Ali.

On je osudio odluku Imigracionih vlasti Australije, nazvavši ih prljavim.

- Tipična, prljava odluka Ministarstva za imigracije da sve urade u petak kasno uveče - napisao je Ali, očigledno aludirajući da Novaku tako ostaje manje vremena za žalbu.

Naglašeno je da Đokovićevi advokati žele da slučaj reše do nedelje. Videćemo da li će časni sudija Entoni Keli, koji je i prvi put presudio u Novakovu korist, ponovo oboriti odluku Ministra, Aleksa Hoka.

Video: Novak nije ubica ni kriminalac: Dijana Đoković poslala jasnu poruku svima u Australiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA