Australijan open na žestokom udaru zbog Novakove deportacije, navijači pozivaju na bojkot Grend slema

Ne smiruje se bura posle odluke Aleksa Hoka

  • 64
Novak Đoković, trening, Australijan open 2022, Melburn

Foto: AP/Tanjug

Rano jutros doneta je odluka o ponovnoj deportaciji Novaka Đokovića iz Australije, na osnovu presude Ministra za imigracije, Aleksa Hoka. Srpski teniser se žalio na ovu odluku i ona je ponovo pred Federalnim i porodičnim sudom u Melburnu.

Međutim, ceo svet je "ustao" i pomno prati dešavanja, a kamenje se sada baca na Australijan open, koji je pod velikim udarom navijača zbog dešavanja.

Navijači su se "ostrvili" na poslednju objavu prvog Grend slema na zvaničnom nalogu na Instagramu, gde pozivaju na bojkot Australijan opena i nazivaju odluke koje su donete u poslednjih nekoliko dana velikom sramotom.

Takmičenje treba da počne u ponedeljak, Novak je postavljen za prvog nosioca, ali nije jasno da li će mu biti dopušteno da nastupi. Videćemo hoće li neki drugi teniseri povući bilo kakve korake i stati uz najboljeg na svetu.

Video: Đoković hitno došao u advokatsku kancelariju posle odluke ministra da ga deportuje i poništi vizu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    14. januar 2022 | 11:31

    E moj Nole ti bi stao uz svakog igrača kojem bi se ovo desilo a gle oni sad.Nema nijednog da stane i da prelomi da se turnir otkaže.Sve jajare i licemeri. Kulturno dodji kući i nikad ih više nespomeni u životu.Neznam šta bi bilo da su ovo bili Federer ili Nadal ,ovako svi mu svi zaboli nož u ledja.

  • Brano

    14. januar 2022 | 11:50

    Australian open za 2022, treba stopirati a Australiji privremeno od uzeti licencu za bilo koja medjunarodna takmicenja…do daljnjeg, zbog politizacije i diskriminacije sto migranata sto vrhunskih sportista. Znaci STOPIRATI LICENCU do daljnjeg.

  • Sport

    14. januar 2022 | 12:42

    Gde ste sportisti da ga podržite???Miševi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA