≫ 

Srbi žestoko prozivaju Anu Ivanović: "Gde je podrška za Novaka?! Muž ti još nije dao odobrenje?"

Srpska teniserka je mnoge razočarala ćutanjem na nepravdu i torturu koju doživljava Novak Đoković

Ana Ivanović i Novak Đoković Foto: Profimedia, AP/Tanjug, Printskrin: Instagram/anaivanovic

Novak Đoković trenutno prolazi kroz pravu agoniju u Melburnu, koja se otegla na skoro dve nedelje, gde je doživeo pravu torturu i ponižavanje od strane australijskih vlasti, a na kraju će sve biti svedeno na odluku suda koji će zasedati noćas u 22 sata po vremenu u Srbiji.

Novaku stiže velika podrška iz Srbije, kao i Srba iz Melburna, koji su danima bili ispred hotela u kojem je bio zatvoren i pružali mu podršku. Mnogi srpski sportisti su se takođe javili i podršavali ga, što putem društvenih mreža, što putem javnih izjava, što dolaskom na proteste ispred Skupštine.

Ali, ono što je mnogima zapalo za oko, jeste da je izostala podrška Ane Ivanović, najbolje srpske teniserke u istoriji. Njen glas, makar i neka objava putem društvenih mreža daleko bi se čuo, pošto je popularna i u medijima, kao i zbog činjenice da je na Instagramu prati 1,5 miliona ljudi.

Ono što dodatno nervira navijače, a posebno Srbe, jeste da je Ana i dalje aktivna na mrežama i da je i tokom Novakove problematične situacije objavljivala fotografije. Zbog toga je naišla na žestoke osude i negativne komentare u kojima je kritikuju zbog izostanka javne podrške Novaku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Mnogi ističu da ih je razočarala, a jedna od najupečatljivijih prozivki je pitanje da li joj suprug Bastijan Švajnštajger nije dozvolio da podrži Novaka.

Pogledajte u galeriji i kako izgledaju neke od brojnih poruka koje šalju Ani Ivanović na Instagramu.

Video: Otkrivena istina o Novakovom PCR testu i zašto nije prekršio zakon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    14. januar 2022 | 20:43

    A Nikola Jokic? Mozda je na porodiljskom pa nema vremena.

  • BJ

    14. januar 2022 | 20:39

    Posle slikanja sa Klintonom za mene ova osoba ne postoji...

  • Srbija uz Noleta 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    14. januar 2022 | 20:47

    Oni nisu za poređenje! Ana je starleta teniser igra za novac i udala se za novac! Od toliko Srba ona za Hitlerovog "potomca" se udala! Bruka! Nole je Nole, pre svega čovek, humanista, patriota u svakom smislu! Srbija uz Noleta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA