Veliki skup podrške Novaku u Australiji: Okupljeni nosili zastave, ikone, uz Srbe pevali Turci i Poljaci

Svi se nadaju da će najbolji teniser sveta imati fer tretman pred tročlanim većem

  • 19

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković večeras će od 23.15 časova po našem vremenu izaći pred tročlano veće sudija Federalnog suda Australije u borbi protiv vlasti te zemlje koje su mu po drugi put poništili vizu.

Tokom današnjeg dana, najbolji srpski teniser imao je dosta posla i nije mogao da se koncentriše na teniski teren, već je išao na razgovor u imigraciono odeljenje, potom je bio kod svojih advokata i naposletku je završio u pritvoru na tajnoj lokaciji do sutrašnjeg saslušanja.

Navijači širom Australije su i danas protestovali zbog Novaka Đokovića na ulicama širom Australije, a istovremeno se pominjala i vakcinacija. Na skupu su bili prisutni Srbi, Australijanci, Poljaci, Turci...

Nosile su se zastave, pevale su se narodne srpske pesme uz transparente podrške Novaku. I uz nadu da ćemo ga u ponedeljak gledati na terenu protiv Miomira Kecmanovića u prvom kolu Australijan opena.

Video: Zverev na strani svog prijatelja Novaka: Imao je vizu, zar ne? Sigurno ne bi putovao ovamo na sreću!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA