Australijan open pred totalnim kolapsom zbog Novaka: Bukti nezadovoljstvo igrača!

Organizatori su totalno pogubili konce

  • 18
Novak Đoković, Aleksandar Zverev Foto: Tanjug/AP

Manje od 24 sata ostalo je do početka Australijan opena, a mnogi igrači još ne znaju kakav je raspored! Organizatori očigledno čekaju odluku Federalnog suda Australije i završetak sage oko Novaka Đokovića, kako bi objavili ko kada igra.

Razlog je i logičan, jer bi eventualno izbacivanje prvog nosioca donelo ozbiljna pomeranja u žrebu i izmene mnogih parova.

Ali, i ovako je Australijan open se pretvorio u pravi rijaliti posle čitave sage oko Novaka i skandaloznog tretmana koji je imao devetostruki šampion ovog Grend slema, koji nije mogao da ima ni pravu pripremu zbog pritvaranja, suđenja, kratkog treninga uz tenziju novog ukidanja vize, pa potom i novog zatočavanja, pa na kraju i nova dva suđenja.

Ipak, mnogi igrači i treneri, kao i teniski stručnjaci ili ljudi bliski "belom sportu", ističu da je skandalozno da igrači ne znaju raspored, a da je do početka turnira ostalo manje od 24 sata, pošto treba organizovati i treninge i pripremu mečeva.

Nema sumnje mnogi će na prvo kolo morati da se navikavaju "u hodu", a kakav će biti raspored, saznaćemo najverovatnije nakon odluke Federalnog suda, koji bi trebalo da presudi nešto posle 05.30.

Australijan open Printskrin: ausopen.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 16. januar 2022 | 10:19

    A sto se naši teniseri nisu povukli sa AO, i dali tako podršku Novaku???

  • XX

    16. januar 2022 | 09:52

    Bojkot,Bojkot,Bojkot,jer sport ne sme da se koristi u političke svrhe

  • Šura Milivoje

    16. januar 2022 | 09:05

    Za mene je završen AO i već imam pobednika.21 titula je osvojena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA