≫ 

Bezočna laž advokata Vlade: Tvrdi da je Novak kritikovao Vladu Srbije što vakciniše ljude

Sramna izjava Stivena Lojda

  • 9
Novak Đoković maska, korona virus Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Advokat vlade Australije, Stefen Lojd, izrekao je skandaloznu tvrdnju tokom suđenja Novaku Đokoviću pred Federalnim sudom Australije.

Nakon što su argumenti ministra Aleksa Hoka razbijeni u paramparčad od strane Novakovih advokata, branilac Vlade Australije počeo je da se služi i skandaloznim potezima, pa čak je i otvoreno slagao.

Naime, on je otvoreno optužio Novaka Đokovića da je uzrok slabog procenta vakcinisanih u Srbiji, istakavši da je Novak mnogo uticajan u Srbiji i da je pokazatelj toga da Srbija trenutno ima manje od 50% vakcinisanih osoba.

Na sve to, Lojd je čak i rekao da je Đoković kritikovao Vladu Srbije što vakciniše ljude, što je apsolutna laž!

A podsetićemo samo da je Novak tokom Adrija tura omogućio svim teniserima da se vakcinišu, i to onda kada vakcine nisu bile dostupne u većem delu sveta.

Suđenje uživo možete da pratite OVDE, a odluka se očekuje posle 05.30.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Argos

    16. januar 2022 | 07:20

    Ako zbog ove lazi drzava ne reaguje mi nismo nikakva drzava takva cemo biti doveka!!!!

  • Keka

    16. januar 2022 | 05:16

    U Srbiji svako po svom misljenju donosi odluku dali ce se vakcinisati ili ne.Imamo pune prodavnice,ne gubi se posao I niko nije stradao sto je rekao ili mislio o vakcinisanju bar po tom pitanju se nikom ne sudi niti bilo kome uzima se dostojanstvo za misljenje I izgovorenu rec.Zar ova tortura nije gora od same bolesti,Australijo zemljo obecana na cemu pociva tvoja demokratija.

  • Krjevčanin

    16. januar 2022 | 05:14

    Pa sve i da je kritikovao, kakve zo ima veze sa vizom. Što su miu je odobrili pa dva puta poništili. Što to nisu naveli kao problem kad mu je poslat odgovor i izdata viza. Trebalo je tada reći izvini Đokoviću ali ti si kritikovao svoju državu zbog toga i toga i ne može viza a ne tek sad mu to nabaciti kao neki razlog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA