≫ 

Ovo su Novakove prve reči posle deportacije, oglasio se saopštenjem i pokazao koliko je veliki

Ukratko, razočaran je odlukom Suda

  • 90
Novak Đoković, trening, Australijan open 2022, Melburn Foto: AP/Tanjug

Najbolji svetski teniser Novak Đoković dao je kratko saopštenje posle odluke Suda da ga deportuju iz Australije, što znači da neće igrati na Australijan openu!

Podsrtimo, Sud je odbacio Novakovu žalbu na odluku ministra Aleksa Hoka da ga deportuje i sada se suočava sa trogodišnjom suspenzijom dolaska u tu zemlju.

- Želeo bih da dam kratku izjavu i da se osvrnem na rezultate današnjeg ročišta. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, pre nego što dam bilo kakve dalje komenatre. Izuzeto sam razočaran presudom - rekao je Novak i dodao:

- Poštujem odluku Suda i sarađivaću sa nadležnim organima u vezi sa mojim odlaskom iz zemlje. Neprijatno mi je što je fokus proteklih nedelja bio na meni i nadam se da sad svi možemo da se fokusiramo na igru i turnir koji volim.

- Poželeo bih igračima, zvaničnicima turnira, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru. Na kraju, želeo bih da se zahvalim svojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima i mojim sugrađanima Srbima na stalnoj podršci. Svi ste mi bili veliki izvor snage.

Video: Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svih vremena, dovode na saslušanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuu

    16. januar 2022 | 09:49

    Bravo Novače! Toliko o demokratiji, slobodi itd. Drago mi je da nisi poklekao i nisi se vakcinisao. Vakcine su toliko efikasne da nikad nije bilo više zaraženih. Sprdnja. Gde je mozak ovom svetu? To "blaži simptomi" ne pije vodu, a mnogi su umrli od iste. Ostao si dosledan sebi. Imaš karakter, stav, hrabrost. Biće još turnira, a ovaj turnir treba da bojkotujes sam ubuduće. Ova nepravda treba da uđe u istoriju. Nadam se da će tvoji fanovi pokazati koliko te vole.

  • Marijana

    16. januar 2022 | 09:46

    Nole je Spartanac koji ne zeli da se pokori svetskom satanizmu .Uz to jos i Srbin bilo je za ocekivati ovakvu odluku.Volim ljude koji se ne daju pokoriti Ziv nam bio Novace kralju nas.

  • Samo ja

    16. januar 2022 | 09:28

    Novace, ti si nas, moj ponos!!! 💖💪💖 Neka si ti nama ziv i zdrav!!! A australija (namerno malo slovo), svi sportisti domaci i strani (cast izuzetcima) STIDITE SE!!! SRAM VAS SVE BILO!!! Vratice vam se sve ovo, samo polako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA