Oglasio se trener Serene Vilijams: ''Najveći gubitnik je turnir''

Francuz grčkog porekla iskazao svoj stav

  • 2
Novak Đoković, trening, Australijan open 2022, Melburn Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković neće učestvovati na ovogodišnjem izdanju Australijan opena, pošto mu je Federalni sud Australije naložio deportaciju iz te zemlje.

Svoj komentar dao je i Patrik Muratoglu, poznati teniski stručnjak na čijoj akademiji su radili, i rade, mnogi veliki teniseri. On je kao najvećeg gubitnika situacije sa Đokovićem okarakterisao sam Australijan open, ali je i rekao da mu je drago što će se konačno pisati o tenisu.

- Veliki gubitnik ove situacije je turnir. Jedina dobra vest je da ćemo, nadam se, početi da pričamo o tenisu - napisao je Muratoglu na Tviteru.

Video: Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svih vremena, dovode na saslušanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    16. januar 2022 | 10:28

    nisi ništa rekao, propustio si priliku da ćutiš. E vidi ga šta izjavljuje, pa da si karakter odmah bi osudio proterivanje Noleta sa AO I ujedno lažno suđenje. A o tenisu si mogao reći da je ovako vlada Australije "namestila" pobednika za AO sigurno zbog nekih para ili nekih glasova ...ovako nešto treba izjaviti. Vama novinarima iz Srbije dajte neki dobar naslov, da je vlada Australije umešana u nameštanje pobednika na AO 2022 .hvala.

  • Konte

    16. januar 2022 | 14:05

    Gde je pravda!!! Samo za jace i osvajace tudjih teritorija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA