≫ 

Poznato je kada Novak Đoković napušta Australiju

I to posle 11 dana torture

  • 13
Novak Đoković, aerodrom Foto: MN Press

Australijski novinar Pol Sakal, koji je među prvima imao informacije o situaciji sa Novakom Đokovićem, otkrio je kada će prvi reket sveta napustiti Australiju!

Naime, Sakal je javio da će Novak posle 11 dana tortute u Australiji krenuti put Dubaija, odakle je i došao u Melburn, oko 12.30 minuta po srednjeevropskom vremenu, odnosno u 22.30 po lokalnom.

To znači da će Đoković u Dubai stići u ponedeljak ujutru po našem vremenu, oko 05.30 časova, poštolet od Melburna do Emirata traje čak 14 sati.

Đoković je nedugo posle saznanja da će biti deportovan poručio da će u potpunosti sarađivati sa vlastima Australije koja bi mogla da mu da zabranu ulaska u zemlju tri godine.

S druge strane, njegov prijatelj Vasek Pospišil je indirektno potvrdio da je Vlada Australije izigrala Novaka koji definitivno ne bi ni krenuo na AO da nije dobio garancije od njih.

Video: Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svih vremena, dovode na saslušanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    16. januar 2022 | 10:43

    Da je pravih sportista pa da 80% njih napusti turnir u znak protesta.

  • Komita

    16. januar 2022 | 10:33

    Na delu novi svetski poredak. Korporacije ce uredjivati politiku, voditi vlade. Ovakvo stanje stvari nece moci da bude dugo odrzivo, u svetu ce nastati haos jer narad nece moci da izdrzi

  • Baka

    16. januar 2022 | 11:05

    Dođi kući dete, da se odmoriš, napuniš baterije.Nismo glupi, znamo zašto su ovo uradili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA