≫ 

Novak doneo još jednu odluku posle deportacije: Evo do kad je odlučio da ćuti

Dopuna izjave date odmah posle suđenja

  • 90
Novak Đoković, aerodrom

Foto: MN Press

Najbolji svetski teniser Novak Đoković odlučio je da do kraja Australijan opena neće govoriti za medije o situaciji vezanoj za deportaciju!

Đoković je putem svog PR tima poručio da je ono kratko saopštenje odmah posle suđenja jedino što će reću na ovu temu, kao i da će javnost biti pravovremeno obaveštena o svim potencijalnim dodatnim detaljima. Takođe, zahvalio se na podršci koju je imao.

Đoković će u 12.30 časova po srednjeevropskom vremenu napustiti Australiju i krenuti put Dubaija, a podsetimo se šta je jutros rekao odmah nakon što je saznao odluku Suda.

- Želeo bih da dam kratku izjavu i da se osvrnem na rezultate današnjeg ročišta. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, pre nego što dam bilo kakve dalje komenatre. Izuzeto sam razočaran presudom

- Poštujem odluku Suda i sarađivaću sa nadležnim organima u vezi sa mojim odlaskom iz zemlje. Neprijatno mi je što je fokus proteklih nedelja bio na meni i nadam se da sad svi možemo da se fokusiramo na igru i turnir koji volim.

- Poželeo bih igračima, zvaničnicima turnira, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru. Na kraju, želeo bih da se zahvalim svojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima i mojim sugrađanima Srbima na stalnoj podršci. Svi ste mi bili veliki izvor snage - poručio je Novak.

Video: Snimak izlaska Novaka Đokovića iz karantina: Horda novinara ga juri u stopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VRS

    16. januar 2022 | 11:42

    Po jedan clan svake porodice u Srbiji treba da doceka naseg Novaka, protiv nepravde, zla i mrznje prema nasem narodu tesko je se izboriti.

  • srle

    16. januar 2022 | 12:38

    Lepo, gospodska izjava. Niste vise nije ni mogao u sukobu sa globalistickim monstrumom. Da li neko i dalje misli da je sudstvo u Australiji nezavisno, da globalisti ne postoje i da su to samo teorije zavere? Ha ha ha

  • Danijel

    16. januar 2022 | 11:45

    E po ovakvoj izjavi vidimo da je pravi i jedini AMBASADOR nase zemlje i pravi primer mladima . 🥇🥇🥇

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA