≫ 

Pojavile se prve Novakove fotke sa aerodroma, evo šta radi dok čeka da napusti Australiju

Prvi reket sveta će u ponedeljak ujutru stići u Dubai

  • 90

Najbolji svetski teniser Novak Đoković uslikan je na aerodromu u Melburnu, odakl ebi oko 12.30 časova trebalo da napusti Australiju i poleti ka Dubaiju!

Đoković je jutros nešto malo pre 08.00 časova saznao odluku Suda da mu ne odbore žalbu nastalu zbog odluke ministra za imigracije Aleksa Hoka da ga još jednom deportuje.

Hok je u međuvremenu likovao što je Đoković deportovan, a prvi reket sveta se suočava sa potencijalnom kaznom od tri godine zabrane ulaska u zemlju. Doduše, postoji caka da ipak igra na AO 2023. godine.

 

 

Sam Đoković je preko svog PR tima poručio da se o ovoj temi neće oglašavati sve dok se Australijan open ne završi, dok je jedinu izjavu za javnost dao odmah posle odluke tročlanog sudskog veća.

- Želeo bih da dam kratku izjavu i da se osvrnem na rezultate današnjeg ročišta. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, pre nego što dam bilo kakve dalje komenatre. Izuzeto sam razočaran presudom - između ostalog je rekao Novak, dok kompletnu izjavu možete pročitati OVDE.

Video: Snimak izlaska Novaka Đokovića iz karantina: Horda novinara ga juri u stopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rambo

    16. januar 2022 | 12:01

    Nole,nemoj vise nikada da ides u zemlju fasista kojoj si poklonio tolike milione humanitarne pomoci.

  • Dragan

    16. januar 2022 | 12:20

    Svojim odnosom prema ovakvom šampionu u svakom pogledu, Australija nije zaslužila da organizuje ovaj G. Slem i trebalo bi da im se oduzme! Političkom rezolucijom u stilu diktatora sprečili su da Novak pobedi i tako sami sebi pljunuli u lice. Istorija im to neće oprostiti!

  • mix

    16. januar 2022 | 12:14

    Proterati ambasadora aus, a njihovim sportistima uzvratiti istom merom, jer samo tako moze da se pokaze sta su uradili a ni to nece biti isto jer je novak najbolji sportista sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA