Vučević zgrožen odlukom Federalnog suda: "Tužno je kako su tretirali prvoklasnog šampiona"

Crnogorski NBA košarkaš podržao je najboljeg tenisera na planeti

  • 0
Nikola Vučević, KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković "prognan" je iz Australije po odluci Federalnog suda, ali za sve nas je on pobednik. Iako neće moći da brani titulu na prvom Grend slemu u sezoni, dokazao je svoju veličinu.

Sramna odluka tamošnjih sudija i ministra za imigracije naišla je na osudu velikog broja ljudi iz sveta sporta. Mnoge kolege stale su na Novakovu stranu, istakavši sav besmisao onoga kroz šta je prošao u poslednjim danima.

Oglasio se i crnogorski košarkaš, Nikola Vučević koji trenutno nastupa za Čikago Bulse, istakavši da je čitav haos sa Đokovićem zapravo čista politička priča.

- Ono što se desilo Đokoviću jesu političari koji su hteli da pokažu svoju moć i da steknu još pratilaca. Nije uopšte bilo vezano za kovid ili probleme sa vizom, iskoristili su ga da bi učinili da oni izgledaju kao dobri. Tužno je kako su tretirali prvoklasnog šampiona - napisao je Vučević na Tviteru.

Podsetimo, Novak se trenutno nalazi na letu za Dubai, gde treba da sleti oko 05.30 časova. Posle toga tražiće jednu od konekcija za Evropu, posle deset dana provedenih u Australiji.

Video: Novakovo ime zasijalo na kuli Beograd: Srbija čeka da dođe iz daleka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA