Najbolja srpska atletičarka stala uz Noleta, Ivana poručuje: "Sramotno je kakvim se sredstvima danas služe"

Vuleta se oglasila putem Instagrama i pružila podršku Đokoviću

  • 5
Ivana Španović Vuleta Foto: Marko Jovanović

Deportacija Novaka Đokovića iz Australije je tokom čitavog ovog dana tema broj jedan širom sveta, pa i u Srbiji. Federalni sud doneo je odluku da potvrdi "otkazivanje" vize najboljem teniseru sveta, koje je oglasio ministar za imigracije Aleks Hok.

Zbog toga se podigao sportski svet. Neki su krtikovali, ali je velika većina podržala Novaka Đokovića, istakavši da je velika sramota način na koji su političari Australije tretirali najboljeg igrača na planeti.

To mišljenje deli i najbolja srpska atletičarka, Ivana Vuleta, koja je putem Instagrama podržala Đokovića.

- Ovo je klasičan, demonstrativan primer nipodaštavanja slobodnog izbora i volje. Odgovornost svi preuzimamo za ono što radimo i u ime tih ciljeva kojih cenu znamo - zdravlja - najviše.

- Prioritet svih treba da bude zdravlje, način na koji ga svako od nas štiti je stvar ličnog izbora! Sramotno je kojim se sredstvima danas služe i pred kakvim ultimatumima zahteva da se pokoriš - napisala je Vuleta.

Video: Novakovo ime zasijalo na kuli Beograd: Srbija čeka da dođe iz daleka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novosadjanka

    16. januar 2022 | 23:13

    Tek sada se oglasavas ??? i dajes podrsku, kada su mnogi od Ane Ivanovic i mnogih drugih prozvani a medju njima prepoznala si i sebe....hmmm KASNOOO

  • sneki

    17. januar 2022 | 00:31

    Svi nasi sportisti,koji se do sada nisu oglasavali, sada treba da cute i da se stide! Jos je veca, vasa sramota, ako se sada pronalazite u prozivci, pa dajete neke komentare.

  • Само ја

    17. januar 2022 | 10:03

    Ивана, срамота је што се оглашаваш сада кад си прозвана. Срамота, јер, да си се раније огласила, твој глас би се далеко чуо. Новак сигурно не би тако ћутао за тебе. Ни за тебе, ни за друге који сада ћуте или се тако као ти, прозвани, као мишеви јављају сада кад је све готово.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA