Đere o slučaju "Đoković": "Katastrofa, teniseri ga nisu podržali, vratiće se jači nego ikad"

- Dobijamo kritike zašto više to nismo isticali, ali ne znam šta smo mogli, da stavimo na društvene mreže... Čovek priča sa predsednicima i premijerima, a moja objava... - rekao je Laslo Đere

  • 5
Laslo Đere, Australijan Open Foto: Tanjug / AP

Srpski teniser Laslo Đere poražen je u prvom kolu Australijan opena od Denisa Šapovalova sa 3:1, po setovima 7:6, 6:4, 3:6, 7:6, a posle samog meča njegova skoro čitava konferencija je bila posvećena Novaku Đokoviću.

Đere je istakao da neke stvari ne razume, te da je sve ovo katastrofa.

- Za mene je malo drugačiji osećaj ovde zbog svega što se dogodilo. Poslao sam mu poruku juče. Užasno šta se desilo ovde poslednjih deset dana. Ne razumem, pisalo je crno-belo da može da se uđe u državu sa tim izuzećem. Ljudi ovde očigledno nisu bili sposobni da naprave pravila i da se drže svojih pravila. Kako ovo komentarisati, katastrofa - započeo je Đere.

Srbin ističe da će Novak iz svega ovoga izaći samo jači, te da će proraditi "srpski inat".

- To on radi, to je naš srpski mentalitet. Kada padnemo ili kada nas tretiraju na način na koji možda ne zaslužujemo, to nas motiviše i daje nam snagu, pogotovo njemu. Siguran sam da će se vratiti jači nego ikada.

Zanimljiva je bila izjava Lasla Đerea u kojoj se dotakao i "kolega", gde, kako on kaže, dobar broj njih i nije bio na strani Novaka Đokovića.

- Čuo sam nekoliko razgovora u svlačionici, na engleskom ili na španskom... Nisu bili svi igrači na Noletovoj strani, to treba da nam je jasno. Mi Srbi jesmo naravno. Dobijamo kritike zašto više to nismo isticali, ali ne znam šta smo mogli, da stavimo na društvene mreže... Čovek priča sa predsednicima i premijerima, a moja objava...

- Dobro, neko kaže da će uticati ako 50 nas nešto objavi, ali ovo je situacija koja je potpuno izmakla kontroli, ni Australijanci nisu znali šta rade. Kada se donela konačna odluka, pustio sam mu poruku da mi je žao što je sve tako ispalo - zaključio je Đere.

Video: Novakovo ime zasijalo na kuli Beograd: Srbija čeka da dođe iz daleka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vako

    17. januar 2022 | 07:43

    Kako koji ispadate sa turnira tako cete se i javljati misevi.

  • Zona

    17. januar 2022 | 07:30

    Mogli ste svi da se povučete i napustite takmičenje, ali svako gleda svoj dzep i interes, nisi trebao ni poruku da mu šalješ

  • Cut bre

    17. januar 2022 | 08:58

    Sad si progovorio posto si izgubio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA