Najveći Novakomrzac napisao katastrofalan tekst

Iako je Australijan open počeo, on ponovo spominje Đokovića

  • 36
Ben Rotenberg

Foto: Printscreen/ATP TV

Ben Rotenberg, američki novinar i, verovatno, najveći ''antifan'' Novaka Đokovića, napisao je kolumnu o početku Australijan opena, gde je opet spomenuo srspkog tenisera, naravno, u negativnom kontekstu.

Novinar je u tekstu sa naslovom ''Svi koji se ne zovu Đoković spremni su za Australijan open'' pre svega potkačio Novaka, pa tek onda govorio o samom turniru i teniserima koji će na njemu nastupiti. On je Đokovićevu sagu opisao kao Gren slem pre Gren slema, jer je toliko dugo trajao celokupan proces i svakodnevno su stizale nove vesti, da je bilo iscrpljujuće pratiti sve to.

Rotenberg je takođe pisao i kako niko ne treba da brine zato što najbolji teniser sveta neće nastupiti, jer će se u Melburnu naći mnogo tenisera i teniserki koji su spremni da nam prirede visok nivo tenisa. Naravno, neizostavno je bilo i citiranje Rafaela Nadala koji je pre donošenja sudske presude rekao kako će Australijan open biti sjajan i sa, i bez Đokovića.

Zaista je interesantno videti takvog čoveka, koji baš ne voli nekog, a svakodnevno piše negativnosti o njemu, kao da mu je opsesija. Bilo kako bilo, Rotenberg će sad moći da uživa u tenisu bez da se plaši da će Đoković podići trofej u Melburnu po 10. put, a da će po 21. put osvojiti Gren slem titulu.

 

Video: Novakovo ime zasijalo na kuli Beograd: Srbija čeka da dođe iz daleka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drakče

    17. januar 2022 | 08:24

    Sklonite ovog neandertalca sa ekrana !!

  • Salee

    17. januar 2022 | 08:16

    Stvarno ljudi, sto pisete o ovom tipu? Ko je on?

  • 17. januar 2022 | 09:02

    Молим вас, не показујте више ову риђу сподобу, деца се плаше!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA