"Teniseri iz vrha sada imaju prepreku manje": Lajović o tome zašto igrači ćute o Novaku

On je imao malo drugačije mišljenje od Lasla Đerea

  • 1
Dušan Lajović, ATP kup

Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Dušan Lajović napravio je mini-iznenađenje u svom prvom meču na Australijan openu, gde je slavio protiv Martona Fucoviča sa 3:2, po setovima 6:3, 4:6, 6:1, 6:7, 6:1.

Kao i kod Lasla Đerea, i Lajovićeva konferencija je bila pretežno posvećena pitanjima o Novaku Đokoviću i kompletnoj situaciji koja se zbila u Australiji.

- Kada pričam sa kolegama u svlačionici, podrška je velika. Možda ne na društvenim mrežama, ali u svlačionici jeste. Možda ne do nivoa do kojeg bi trebalo, ali ne znam zašto. 

- Ne znam šta ovi najbolji misle, mnogi od njih ga nisu podržali. Možda s njihove tačke gledišta to znači prepreka manje na putu ka tituli, jer je Novak bio jedan od favorita - rekao je popularni "Duci".

Slučaj Novaka Đokovića je unikatan u svetu sporta, nikad ranije se nije desilo tako nešto, a kako i sam Lajović kaže, on se nada da ovo zapravo neće uticati na Novaka.

- Znam da se desilo nešto što niko nije zamišljao da može da se desi. Užasno je pogrešan način na koji su ga tretirali, odluka koju su doneli i zašto su je doneli. Nadam se da će u budućnosti biti najbolji teniser u istoriji i da će se ovo samo gledati kao prepreka na tom putu - zaključio je Dušan Lajović

Video: Zverev na strani svog prijatelja Novaka: Imao je vizu, zar ne? Sigurno ne bi putovao ovamo na sreću!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA