≫ 

Lajovićeva "osveta" za Novaka: Duci "deportovao" igrača koji je među prvima govorio protiv Đokovića

Valjda će sada malo manje pričati

  • 17
Marton Fucsovics, Dušan Lajović, Novak Đoković

Foto: Profimedia Ella Ling/Shutterstock Editorial / Paul Crock/AFP / Steven Paston/PA Images

Kažu da je karma poput bumeranga i da se vrati brže i jače nego što iko može da zamisli. Na svojoj koži je ovu "legendu" iskusio i Marton Fučovič, koga je Dušan Lajović izbacio na startu Australijan opena i to posle velike borbe rezultatom 3:2.

Srpski teniser je ovako napravio mini-iznenađenje, a slobodno se može reći i da je ovo iznenađenje najprijatnije u svakom smislu te reči, prvenstveno zbog ponašanja Fučoviča prema Novaku Đokoviću u pređašnjim danima.

Podsetimo, ne tako davno, Fučovič je bio jedan od najglasnijih tenisera koji su vodili "kampanju" protiv Novaka Đokovića i njegovog učešća na Australijan openu zbog nevakcinacije.

Fučovič je u jednoj od svojih izjava rekao da prema njegovom mišljenju, Novak nema pravo da se nađe u Melburnu i igra na prvom Grend slem turniru u godini.

- Zdravlje ljudi je najvažnije, a postoje pravila koja su mesecima poznata. To je da svako treba da se vakciniše, a Đoković to nije učinio. Sa ove tačke gledišta, mislim da on ne bi imao pravo da bude u Melburnu - istakao je Fučovič.

Inače, Fučovićeva devojka Anet Bersemenji sojevremeno je bila u centru pažnje zbog komentara bivšet Novakovog trenera Borisa Bekera, kojeg su tada optužili za seksizam, kada je usred meča, kada je video Fučovićevu devojku rekao:

- Oni kažu da su u Mađarskoj najlepše žene. Ne bih to znao, ali ova je sigurno lepa - rekao je Beker na "Bi-Bi-Siju."

Lajović je praktično na ovaj način "deportovao" Fučoviča, čime je potvrdio tvrdnju sa vrha teksta - karma je poput bumeranga i uvek se vrati veoma brzo i jače nego što iko i može zamisliti.

U narednoj rundi, Lajović će snage odmeriti protiv Karlosa Alkaraza.

Video: Novakovo ime zasijalo na kuli Beograd: Srbija čeka da dođe iz daleka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čubrilo Petar

    17. januar 2022 | 09:35

    Zar je moguće da su srpski teniseri ostali na “AC” da igraju !!!??? Ne samo oni, nego su svi igrači trebali iz protesta da o due! Bez tenisera nema “AC”Niko nije stao uz Novaka ! Nadam se da će Novak to imati na umu sledeći put !!!!

  • SVM

    17. januar 2022 | 10:05

    Rat se vodio protiv Noleta. Niko ni zbog koga nije trebalo da ode. Sve ima svoje zašto. Bravo za Lajovića. A ovom jadniku što je hteo da zaštiti zdravlje od Đokovića,badava sve vakcine

  • Oki

    17. januar 2022 | 09:28

    Mislim da svi koji sh govorili protiv Novaka nece se proslaviti na ovom bednom turniru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA