≫ 

Kecmanović izbacio tenisera koji je ušao na Đokovićevo mesto, posvetio pobedu Novaku

Otvara se žreb srpskom teniseru

  • 11
Miomir Kecmanović, Salvatore Karuzo, Australijan open 2022 Foto: MICHAEL ERREY / AFP / Profimedia

Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo Australijan opena pobedom nad Sebastijanom Karuzom od 3:0, po setovima 6:4, 6:2, 6:1.

Mladi srpski teniser iskoristio je šansu koja mu se ukazala pošto je umesto Novaka Đokovića u prvom kolu za protivnika dobio ''laki luzera'' koji se nalazi na 146. mestu ATP liste. Nije dao protivniku ni najmanju šansu, a jedino je neizvesnosti bilo u prvom setu, pošto je tada Italijan uzeo četiri gema, a u naredna dva seta ukupno tri.

Kecmanović je Karuza savladao za manje od dva sata igre, a pobedu je posvetio svom sunarodniku Novaku Đokoviću, s kojim je trebalo danas da igra meč na ''Rod Lejver Areni''.

Žreb se sada otvara Kecmanoviću pošto će u sledećem kolu za rivala imati Mihaila Kukuškina ili Tomija Pola, a ako bi prošao u treće kolo bio bi to njegov najveći uspeh u karijeri na nekom od Gren slem turnira.

U galeriji ispod pogledajte slike sa meča Kecmanovića i Karuza:

Video: Novakovo ime zasijalo na kuli Beograd: Srbija čeka da dođe iz daleka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tajci

    17. januar 2022 | 10:09

    Bravo! Idemo dalje za Novaka!

  • 😷😷😷😷😷

    17. januar 2022 | 11:10

    Kako bi vileo neki nas da osvoji turnir pa neka pocrkaju svi dusmani

  • Srbiljub

    17. januar 2022 | 10:41

    Lešinari igraju nad lešinom. Nije lav tu. Australian Open je nelegitiman i neregularan ove godine i ko god igrao i što god ostvarili nema ama baš nikakav značaj sem njima samima. Kao kada ja izadjem na ulicu i igram mali fudbal pa sam najbolji na svetu. Sada je to samo farsa. I ostaće zauvek jer sada i kurta i murta može da pobedi. Naši momci igraju jer moraju ali i sami znaju da to nije to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA