Zvezdin Ohi se oglasio povodom Đokovića: "Najbolji je, turnir neće biti isti bez njega"

Upoznao se novi fudbaler Zvezde sa Srbijom

  • 5
Novak Đoković, Ohi Omoižuanfo

Foto: Tanjug/AP, ATA Images

Retko ko je ostao ravnodušan na odluku Federalnog suda u Australiji da deportuje Novaka Đokovića i ne dozvoli mu da igra na Australijan openu. Žaljenje je istakao i novi fudbaler Crvene zvezde, Ohi Omoižuanfo.

Ohi je trenutno na pripremama sa klubom u Turskoj, a tokom odmora je odlučio da na svom Instagram profilu odgovara na pitanja njegovih pratilaca.

Pored fudbalskih pitanja, poput toga ko mu je omiljeni igrač, ali i onih pitanja o Zvezdi i tome ko su mu najbolji prijatelji (Ibrahim Mustafa i Loi Dioni), Ohija su upitali i za njegovo mišljenje o situaciji sa Novakom Đokovićem.

- Veoma tužno, Đoković je jedan od najbolji, ako ne i najbolji teniser. Turnir neće biti isti bez njega - napisao je Ohi.

Novak Đoković, Ohi Omoižuanfo

Printskrin: Instagram / ohikhuaeme_99

Zanimljiv je bio i odgovor Ohija, da li bi više voleo da postigne gol Partizanu ili u polufinalu Lige Evrope. Napadač je kratko odgovorio "Zašto ne oba", čime je sigurno rasplamsao maštu svih navijača iz crveno-belog tabora.

Video: Delije su dočekale Ohija: Ubojiti napadač zvanično promovisan na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    17. januar 2022 | 11:40

    Bravo Ohi!

  • SrbskiBek

    17. januar 2022 | 11:59

    Bice od ovog dobar DELIJA !!!!!!

  • Ciganin 1976

    17. januar 2022 | 11:43

    Eeeejjj Srbijooo, norvezanin komentarise a fekalije od srpskih sportista ĆUTE !!! Gde si Jokiću, Tadiću, Bogdanoviću, Mitroviću, Teodosiću, Milinković-Saviću, Jankovićka, Ivanovićka.. SRAM VAS BILO !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA