≫ 

Vilander: Nadal sada može da kaže "Ne plašim se nikoga, jer više nema Đokovića"

Šveđanin smatra da bi Rafa mogao do svog 21. GS

  • 12
Mats Vilander Foto: Marko Jovanović

Mats Vilander, nekadašnji teniski šampion i sadašnji analitičar, rekao je u prvoj emisiji Eurosporta posvećenoj Australijan openu da se Španac Rafael Nadal sada nikoga neće bojati kada na turniru nema Novaka Đokovića.

Nadal je bio u kosturu u kom se nalazio i Đoković, njihov meč je bio projektovan u polufinalu, dok je Španac na otvaranju AO dobio Markosa Žirona sa rutinskih 3:0.

- Mislim da je njegov faktor zastrašivanja u svlačionici ogroman, jer Rafa u svlačionici gori. Ako ga protivnici puste da igra, oni će biti šokirani. Šokiraju se u svlačionici, kao i u prvih nekoliko minuta meča. On će pobediti u svim ranim mečevima, on to zna. Ali nije dovoljno igrati tako protiv najboljih igrača sveta kasnije - rekao je Vilander i dodao:

- Kada je Novak u žrebu, postoji šansa da bude tako dobra da uopšte nije važno kako će Rafa igrati do tog trenutka. Posebno na tvrdim podlogama. Odjednom, Đokovića nema, a Rafa zapravo može da dođe i kaže: "Ako budem zaista na visokom nivou, ne plašim se Zvereva, ne plašim se Medvedeva, ne plašim se nikoga jer Novaka nema."

Kada već pominjemo Vilandera, vredi pomenuti da je Šveđanin prvi put posle nekoliko godina radio emisiju psovećenu AO bez Barbare Šet. Poznata voditeljka je dobila novo zaduženje, počela je da prenosi mečeve, dok je na njeno mesto uskočila Alize Lim.

U pitanju je devojka NBA zvezde Tonija Parkera koja se još vodi kao profesionalna tenisera, mada više od godinu dana nije igrala. U nastavku možete pogledati njene fotografije:

Video: Pogledajte sletanje i Novakov dolazak u Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IvanSD

    17. januar 2022 | 15:32

    Ispada u prvih nekoliko kola, lako je da se ovan junači kada vuka nema!

  • Madam

    17. januar 2022 | 15:45

    Poješće te brzo neko od ovih klinaca: Medvedev, Zverev,Cicipas. Zarđao si načisto! Kakav tvoj pehar?!

  • W

    17. januar 2022 | 16:09

    Pa normalno kada je dopingovan steroidima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA