Najprovokativnija teniserka pobedom otvorila AO i ponovo oduševila izborom odeće

Italijanka Đorđi ostaje u Melburnu barem još nekoliko dana

  • 7
Kamila Đorđi

Foto: AP/Tanjug

Kamila Đorđi, jedna od najprovokativnijih teniserki sa WTA liste, uspešno je startovala na Australijan openu tako što je u dva seta pobedila Ruskinju Anastasiju Potapovu!

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, muški deo populacije je oduševljen što je Italijanka prošla dalje i što će se još neko vreme zadržati u Melburnu.

Kako i ne bi kada je Kamila poslednjih nekoliko godina privlačila veliku pažnju na turnirima, ali i van njega. Često je znala da nosi prekratke suknjice, odevna kombinacija joj je bila pun pogodak i u 1. kolu AO, a poznato je da na svom Instagram profilu prečesto kači golišave fotke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎀 Camila Giorgi 🎀 (@camila_giorgi_official)

 

Razlog je taj što je Kamila, pored tenisa počelka da se bavi i modelingom koji joj za sada odlično ide. Pažnju na sebe je privukla u oktorbu 2018. kada su se mnogi pitali da li Italijanka na meču nosi gaćice, a u međuvremenu su joj fotke u donjem rublju postala svakodnevnica.

Trenutno je 34. teniserka sveta, najbolji "renking" joj je bio 26. mesto, dok je na Grend slemovima najbolji rezultat ostvarila 2018. na Vimbldonu kada je igrača četvrtfinale. U Australiji nikada nije otišla dalje od trećeg kola, a sada će u drugom igrati ss terezom Martincovom iz Češke.

U nastavku pogledajte i zašto je Kamila jedna od najprovokativnijih teniserki sveta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA