≫ 

Prebacio reket preko mreže i uzeo poen, Zverev u čudu gledao sudiju: Da li je ovo najluđi potez AO?

Danijel Altmajer se dobro snašao u neobičnoj situaciji

  • 2
Danijel Altmajer, Aleksander Zverev Printskrin: Twitter.com/@Eurosport_UK

Aleksander Zverev je uspešno započeo Australijan open, pošto je savladao zemljaka Danijela Altmajera sa 7:6, 6:1, 7:6. Iako je meč rešio u tri seta, Zverev se prilično namučio protiv 87. tenisera sveta.

Na ovom meču je viđen i jedan od najluđih poena. Naime, kada je Zverev izašao na mrežu, loptu je nezgodno zahvatio posle "pasing šota" rivala, pa je lopta odletela visoko, ali je dobila i neobično jaku rotaciju.

Kada je pala u polje, počela je da se vraća na deo terena na kojem je bio Zverev, ali je Altmajer pritrčao mreži, a zatim pružio ruku preko nje i reketom zakačio lopticu i poentirao.

Zverev je u čudu pogledao ka sudiji, pitajući se da li je ovo uopšte dozvoljeno, ali kada je dobio dozvolu samo je mogao da se nasmeje.

Inače, Altmajer je sve uradio po pravilu, jer je to što je uradio dozvoljeno, a poen je mogao da mu bude oduzet samo da je zakačio mrežu. Pošto se nije "upecao", poen je priznat.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Video: Pogledajte sletanje i Novakov dolazak u Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA