Novak dobio poziv da igra u Madridu: Biće dočekan kako dolikuje, najbolji je na svetu

Odluku o učešću doneće Vlada Španije, kaže gradonačelnik Madrida

  • 4
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Gradonačelnik Madrida Hoze Luis Martinez-Almeida veruje da bi učešće Novaka Đokovića na ATP mastersu u Madridu bila velika čast za ovaj turnir koji se održava u prstonici Španije od 26. aprila do 8. maja.

On je istakao da će Vlada Španije dati mišljenje da li Novak ispunjava kriterijume za učešće na turniru, uprkos tome što mu se desilo u Australiji i najavi da nevakcinisan neće moći da igra na Rolan Garosu.

Najbolji teniser sveta je u nedelju deportovan iz Australije nakon što su mu tamošnje vlasti ukinule vizu jer je bio nevakcinisan i kao takav "predstavljao pretnju po javno zdravlje građana ove zemlje".

Martinez-Almeida, međutim, ne želi da ide toliko daleko.

- Niko od nas ne sumnja u svetskog broja jedan. Novak ima svoje vrline kao sportista i ako bude mogao da igra biće dočekan sa najvećim zadovoljstvom, kao najbolji na svetu - zaključio je gradonačelnik Madrida.

Video: Pogledajte sletanje i Novakov dolazak u Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Loga zmija ujede...

    17. januar 2022 | 18:03

    Tako su ga i kenguri pozvali, odobrili mu vizu pa kad stigao deset dana trpeo poniženje i maltretiranje. Ne bih ni Špancima mnogo verovao.

  • DARKO 100%

    17. januar 2022 | 17:37

    Ovaj je bar posten gradonacelnik,videce sta ce vlada reci pa ce onda zvanicno pozvati Djokovica i ugostiti kako dolikuje sampionima

  • Mane

    17. januar 2022 | 17:38

    Tesko da može, nisam optimistican. Sa trenutnim stanjem moće da igra samo Beogradski turnir.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA