"Žao mi je Novaka": Zverev biranim rečima govorio o Đokoviću posle pobede na AO

Nemac joj jednom pružio podršku Đokoviću

  • 8
Aleksander Zverev

Printskrin: Youtube/Australian Open TV

Nemački teniser Aleksander Zverev jedan je od trojice igrača kojima i te kako odgovara što Novak Đoković neće igrati na Australijan openu, ali je i pored toga uputio reči podrške prvom reketu sveta!

Zverev je posle tri seta prošao u 2. kolo, ukoliko osvoji AO on će biti taj koji će se popeti na vrh ATP liste,  a na konferenciji za medije je rekao:

- Nije bilo lako ni za koga, posebno ne za Novaka. Imao je vizu, pa su mu je otkazali. Onda je pobedio na sudu, trenirao, bio je u svojoj kući ovde,pa je sada morao da se vrati u Srbiju. Za njega je baš teško. Nije lako naći prave reči - rekao je Nemac i dodao:

- Po mom mišljenju, da, Australija je propatila dosta, skoro dve godine je zatvorena zemlja. Razumem da su pravila rigorozna, bilo je tako i prošle godine i nisam se tada žalio. Shvatam perspektivu Australijanaca i njihove vlasti, ali smatram da je morala da postoji mnogo bolja komunikacija između predstavnika vlasti. Čim je Đoković došao bilo je očigledno da će nastati problemi.

- Teško je za njega, priča se negativno o jednom od najboljih sportista svih vremena, ne samo teniseru. Trebalo je da bude mnogo jasnije. Trebalo je da odluče ranije, da ga puste u zemlju ili ne. Ako je pravilo da ne mogu da uđu igrači koji nisu vakcinisani onda nije trebalo da mu dozvole da dođe uopšte. Onda ove drame uopšte ne bi bilo. Iz moje perspektive mi je žao Novaka, zbog načina na koji svet priča o njemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco

    17. januar 2022 | 18:38

    Bravo momak! Zelim ti da osvojis AO,ujedno i svoj prvi gren slem.

  • W

    17. januar 2022 | 19:23

    Hvala na podršci za našeg Novaka,želim ti da osvoji AO srecno

  • Miile

    17. januar 2022 | 19:38

    Sine bićeš u Srbiji dočekan kao Maradona u Napulju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA