≫ 

Teniser koji je licemerno prozivao Novaka dominanto prošao u 2. kolo AO

Rubljov bez većih problema u narednoj rundi

  • 3
Andrej Rubljov

Foto: AP/Tanjug

Ruski teniser Andrej Rubljov, inače 6. igrač sveta, dominantno je započeo ovogodišnji Australijan open s obzirom na to da je za sat vremena i 24 minuta igre pobedio Đanluku Magera rezultatom 6:3, 6:3, 6:2!

Rubljov je odlično servirao na ovom meču i na kraju je dodao čak 31 viner, dok je neiznuđene greške sveo na minimum - 13!

Inače, Rus je jedan od onih tenisera koji su u celom ovom haosu oko Novaka Đokovića bili na suprotnoij strani od Srbina. Svojim izjavama o vakcini je pokazao licemerje, jer je svojevremeno "na sva zvona" poručivao da ne želi da se vakciniše ako to od njega ne budu zahtevali.

Na kraju je direktno pecnuo Đokovića.

- Ja nisam imao ni najmanjih poteškoća da uđem u Australiju, jer sam vakcinisan. Situacija sa Novakom je veoma konfuzna i ne znamo sve detalje. S jedne strane imamo savezni zakon zemlje, s druge lični dogovor između Đokovića i organizatora turnira

- Međutim, lični dogovori ne daju za pravo sportisti da pređe granicu. Zakon zemlje je zakon! Niko od nas ne bi voleo da se nađe u takvoj situaciji. Mogu samo da slegnem ramenima i da se kajem što se priča o tim stvarima, a ne o tenisu - poručio je Rus pre nego što je Novak deportovan iz Australije.

Inače, Rubljova je u 1. kolu dočekala radosna vest da se 8. igrač sveta Kasper Rud, koji je u njegovom žrebu, povukao sa Australijan opena.

Video: Reakcije Nadala na pitanje o Novaku: Za sve bi bilo bolje da Novak Đoković igra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    18. januar 2022 | 07:20

    A kad su nam Rusi i Grci bili prijatelji,sem ako nisu imali korist???? Polako se pokazuje velicina Novaka!!!

  • Dedza

    18. januar 2022 | 09:25

    Zamolio bi brata Putina da mu objasni neke stvari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA