Bez Novaka i mene, AO neće biti isti: Šef ozloglašenih "Mongola" se poistovetio sa Đokovićem

U pitanju je Tobi Mičel koji je i sam krajem 90-ih bio teniser

  • 4
Tobi MIčel

Printskrin: Instagram/thetobymitchell

Šef ozloglašene moto grupe "The Mongols" Tobi Mičel uporedio je sebe sa Novakom Đokovićem nakon što je izgubio žalbu za izmenu uslova kako bi mogao da prisustvuje Australijan openu!

Mičel je bivši teniser koji je svojevremeno igrao na Australijan openu 1997. i 1999. godine, povukao se godinu dana kasnije, a u međuvremenu postao predsednik "Mongola" za Australiju. Međutim, svoju ljubav prema tenisu i dalje gaji.

- Bez Đokovića i Mičela, Australijan open će ove godine biti dosada - poručio je vođa bajkera na svom Instagram storiju, aludirajući na to što je Novaku nedavno ukinuta viza i potom je deportovan nazad za Srbiju.

Mičel je u decembru osuđen na dva meseca zatvora, jer je dva puata udario čoveka u lice tokom jedne rođendanske zabave koja se dogodila u novembru. Advokati su odmah pokrenuli žalbu, tvrdeći da je samo branio svoju devojku, a kazna je preinačena u uslovnu.

A taj uslov je da tokom ta dva meseca mora da bude trezan i da ne sme da posećuje javne zvanične događaje kao što je baš turnir u Melburnu.

Jedan od razloga ovakve zabrane jeste i policijski izveštaj koji kaže da je Mičel u poslednjih 13 meseci bio umešan u tri napada na građane na skupovima, te da je svaki put bio pod dejstvom alkohola.

Video: Nebojša Čović: Đoković nije antivakser, on je čovek od integriteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA