≫ 

Ko je atraktivna plavuša koja je navijala protiv Krajinovića na AO?

U pitanju je devojka argentinskog tenisera...

  • 5
Eugenija De Martino

Printskrin: Instagram/Eurosport

Argentinski teniser Dijego Švracman bio je bolji u 1. kolu Australijan opena od srpskog predstavnika Filipa Krajinovića, i to pred očima svoje devojke koju je poveo sa sobom u Melburnu!

U pitanju je atraktivni top model Eugenija De Martino koja je sa Švarcmanom u vezi od 2019. godine i koju je kamera uhvatila u finišu trećeg seta, kada se Argentinac povredio i tražio medicinski tajm-aut.

Delovala je zabrinuto, da bi na kraju na svom Instagramu okačila trenutak kada je Švarcman pobedio uz poruku "koliko mu se divi i koliko je neverovatan."

Eugenija ima 26 godina i karijerom modela je počela da se bavi sa 17. Član je "EP Bookers" agencije iz domovine, a zanimljiva je priča da su je primetili i angažovali dok je ova boravila na odmoru u Mar del Plati.

Zbog atraktivnih fotografija koje kači na Instagram, Eugenija ima veliki broj pratilaca na ovoj mreži, a vredi pomenuti i da se pojaljivala u Netfliksovom šou programu "Go! Live Your Way."

Takođe, i Krajinović je poveo svoju devojku Elu Novčić u Melburn, a njene fotografije možete pogledati ispod:

Video: Novak stigao do svog stana: Teniskog asa novinari prate na svakom koraku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA