≫ 

Novo saopštenje Tenis Australije oko Novakove situacije: "Žalimo zbog uticaja na ostale igrače"

Iz TA ističu da su naučili lekciju...

  • 39
Novak Đoković

Foto: AP/Tanjug

Nakon što su se kratko oglasili posle deportacije Novaka Đokovića, odnosno njegovog gubitka na Sudu, Tenis Australija je drugog dana tačmičenja na Australijan openu izdala detaljnije saopštenje u kom su izrazili žaljenje zbog situacije koja se dogodila!

U saopštenju se ponavljaju one reči da Tenis Australija poštuje odluke Suda, da su nedavni događaji imali uticaj na sve igrače i da zbog toga žale, te da je ovo lekcija koja je naučena.

- Želimo jasno da poručimo da poštujemo odluke ministra za imigracije i Federalnog suda. AO 2022 je sada počeo i naš prioritet je oduvek bio da omogućimo najbolje iskustvo za sve učesnike. Tenis Australija je usko radila i sa Federalnim sudom i sa Viktorijanskom vladom  tokom prošle godine kako bi organizovali da sve bude bezbedno za igrače, stručni štab  i navijače što se tiče korone.

 

- Svesni smo da su nedavni događaji bili značajna distrakcija za sve i duboko žalimo zbog uticaja koji je imao na sve igrače. Uvek postoje lekcije koje treba da se nauče, a mi ćemo pregledati sve aspekte naše pripreme i implementacije kako bismo sve informisali o našem planiranju.

- Australija ima veliku tenisku tradiciju i divno je videti navijače kako bodre najbolje igrače sveta i želimo da fokus bude na tome. Radujemo se što su ispred nas neverovatne dve nedelje tenisa - između ostalog stoji u saopštenju.

Video: Da li ovo Novak maše okupljenima na aerodromu? Posle australijske epopeje Đoković stigao u Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    18. januar 2022 | 09:55

    Australiji treba vratiti istom merom! Predsednik kaze da ce Srbija pokazati kako se docekuju gosti(na atletskom prvenstvu)! Po meni to je greska. Greska je zbog toga sto oni nista drugo i ne ocekuju. Ukoliko ih docekamo ljubazno oni ce to smatrati nasom poniznoscu i strahom. Medjutim ukoliko im vratimo istom merom shvatice da se mu njih ne bojimo i da nismo lako presli preko ponizenja koje su oni naneli Novaku i nasoj zemlji. Zapad razume samo govor sile i to i postuje!

  • eNL

    18. januar 2022 | 08:56

    jel moguće da ovoliko lažu i ne crvene uopšte ovi iz Tenisa Australije??? pa vi ste pozvali bolje reći namamili u zamku najboljeg tenisera sveta Novaka Djokovića i priredili mu čisto maltretiranje i sad pišete da ste još bili u dogovoru sa tim kaljavim ministrom to znači vi direktno iza leđa nameštate rezultate za AO. Sram da vam uđe i nikad ne izađe.

  • I tako...

    18. januar 2022 | 10:28

    Sve što ste imali reći,rekli ste Sve što ste htjeli pokazati,pokazali ste.Svakim vašim daljim obraćanjima postajete omraženiji.Zakon vam je bio samo paravan,da uništite čovjeka,u svakom smislu te riječi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA