Kad Kirjos igra, tada je zabava zagarantovana: Publika tražila servis ispod ruke i od Broudija

Očarani Nikovim potezom

  • 0
Liam Broudi, Nik Kirjos, Australijan open Foto; Tanjug / AP

Australijski teniser Nik Kirjos plasirao se u drugo kolo pobedom nad Liamom Broudijem maksimalnim rezultatom, a meč je obeležilo mnogo lepih poena koji se ne viđaju često u svetu tenisa.

Kirjos je poznat kao jedan od tenisera kome je servis ispod ruke jedna od omiljenih stvari. Australijanac tim potezom uvek podigne publiku na noge, pa bez obzira na ishod poena dobije dodatno gorivo za meč.

Naravno, ni meč prvog kola u Melburnu nije prošao bez toga, a nakon što je Nik odservirao ispod ruke, publika je to isto tražila i od Broudija. Britanac se nije odlučio na takav potez, ali ga je dovikivanje sa tribina nasmejalo, kao i Kirjosa koji je fintirao polazak na skraćeni servis.

Na kraju meča viđena je još jedna zanimljiva scena, kada je Kirjos slavio pobedu u stilu Kristijana Ronalda poznatim uzvikom ''siu''. Australijanac će se u drugom kolu sastati sa Danilom Medvedevim i taj meč bi u najavi trebalo da bude jedan od najinteresantnijih na celom turniru.

Video: Srđan Đoković o Niku Kirjosu: Otkrio šta je Australijanac poručio danas Novaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA