Cicipas maksimalan na startu Australijan opena

Nije imao problema

  • 5
Stefanos Cicipas Foto: Tanjug / AP

Četri teniser sveta Stefanos Cicipas plasirao se u drugo kolo Australijan opena nakon pobede nad Mikaelom Imerom od 3:0, po setovima 6:2, 6:4, 6:3.

Grk je počeo sa dobrom igrom od starta meča, a već u drugom servis gemu rivala je napravio brejk, da bi u narednom sersvis gemu Imera napravio još jedan brejk za lako privođenje seta kraju.

Drugi set nam je nagovestio malo neizvesnosti, pošto je Šveđanin uspeo da oduzme servis Cicipasu i da povede sa 2:0, ali je odmah izgubio brejk, pa je potom imao i brejk zaostatka. Nije se predavao Imer, oduzeo je još jednom servis Grku, ali je ponovo poklekao u gemu na svoj servis i tako izgubio set u kom je viđeno čak pet brejkova.

U trećem setu Cicipas je sa dva brejka rešio pitanje pobednika, ali je Imer u tom delu igre propustio čak devet brejk prilika, od toga u jednom gemu čak tri vezane. Neiskorišćene šanse se skupo plaćaju protiv tenisera iz samog vrha, a to je na svojoj koži osetio i švedski teniser.

Rival u narednom kolu Stefanosu Cicipasu biće Sebastijan Baez koji je u prvom kolu u pet setova bio bolji od Alberta Ramosa-Vinjolasa.

Video: Pogledajte sletanje i Novakov dolazak u Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    18. januar 2022 | 15:43

    Немам ЖЕЉЕ да пратим шта се тамо дешава. То је за мене сада другоразредни догађај.

  • Felkaouim@gmail.com

    18. januar 2022 | 16:39

    Nema najboljeg sad mogu i on i nadal da se kurce

  • 🐕‍🦺

    18. januar 2022 | 18:22

    Ciciker.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA