Sponzori ostaju čvrsto uz Novaka posle Australije: Oglasili se banka i švajcarski proizvođač satova

Srpski teniser dobio je podršku dve velike kompanije

  • 25
Novak Đoković

Foto: Profimedia/Steven Paston/PA Images

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković već nekoliko godina ima jake sponzorske ugovore sa firmama koje su prepoznatljive širom sveta. Mnogi su pomislili da će dešavanja iz Australije dovesti do određenih "podrhtavanja" na tom polju, ali se to neće desiti.

Kako je saznao američki "Forbs", za sada je samo jedna velika kompanija pri stavu da sa Novakom treba porazgovarati o čitavoj situaciji, a kako se ranije pominjalo, to je Lakost. Dve su mu dale bezrezernu podršku, dok ostatak nije želeo da se oglašava.

U grupi onih koji ga čvrsto podržavaju je i Rajfajzen banka, koja je sklopila saradnju sa Novakom pre dešavanja u Australiji.

- Odluka Rajfajzen banke o saradnji doneta je mnogo pre aktuelnog izveštavanja o Novaku Đokoviću i njegovom statusu vakcinacije protiv kovida-19 ili njegovog učešća na Australijan openu - rekli su iz banke.

Jedan od najvećih sponzora je i švajcarski proizvođač satova "Iblo" (Hublot) čiji je Novak zaštitno lice.

- Novak Đoković je svoja ličnost. Ne možemo komentarisati nijednu njegovu ličnu odluku. Iblo će nastaviti svoje partnerstvo sa svetskim teniserom broj jedan - naglasili su iz ove kompanije.

Za kraj, tu je i Lakost koji je rekao da će sesti i popričati sa najboljim teniserom sveta. Žele da vide šta se to desilo u Australiji i to će učiniti što je pre moguće.

Pored njih, Novaka sponzorišu još kompanije poput Asiksa, Heda, Lemera, Netdžetsa, Pežoa i Ultimejt Softver Grupe, međutim niko od njih nije hteo da za "Forbs" komentariše da li će ostati uz Đokovića.

Video: Reakcije Nadala na pitanje o Novaku: Za sve bi bilo bolje da Novak Đoković igra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinja

    18. januar 2022 | 19:49

    Sram te bilo spanac, a tebe niko ne proverava na doping, ti drugacije ne mozes da pibedis drogerasu, neces nikada biti covek kao sto je NOVAK DJOKOVIC NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA, BROJ 1, DOBAR SIN, DOBAR MUZ, DOBAR OTAC, A TI SI ZA NJEGA JEDNA NULA OD COVEKA

  • abc

    18. januar 2022 | 21:05

    Naravno da ostaju!!! Takvog sampiona i ambasadora ni u snu nece moci da pronadju vise !!!! U redu stoje mnogi drugi sponzori kojima bi bila cast da Nole nosi njihovo obelezje!!!! IZDRZI LEGENDO PROCICE I OVE IGRE PODMUKLIH I POKVARENIH!!!! NECE TE NI OVAKO SITNI I JADNI LJUDI SLOMITI SVI SMO SIGURNI U TEBE!!!!! ❤️💪❤️💪❤️💪

  • Helena

    18. januar 2022 | 19:39

    Jedan je Nole. Svetski, a nash 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA