≫ 

Ne prestaje da se priča o Đokoviću na AO: "Niko nije izgledao dobro, to je bio jedan veliki cirkus!"

Ona je slavila protiv Švajcarkinje Tajhman sa 2:0 u setovima, a onda ponovila svoj stav o vakcinaciji koji zastupa od samog starta pandemije

  • 8
Novak Đoković, trening, Australijan open 2022, Melburn

Foto: Mike FREY / AFP / Profimedia

Dupla šampionka Australijan opena Viktorija Azarenka prošla je u treću rundu Grend slema u Melburnu, a onda se osvrnula na deportaciju Novaka Đokovića koja je obeležila dane pred sam početak turnira.

- Čitava ova situacija je mogla da se izbegne već na startu. Niko nije izgledao dobro u ovoj situaciju, to je bio jedan veliki cirkus. U nekim stvarima je pristup "crno ili belo" neophodan umesto što smo imali sivu zonu - kazala je Azarenka.

Ona je slavila protiv Švajcarkinje Tajhman sa 2:0 u setovima, a onda ponovila svoj stav o vakcinaciji koji zastupa od samog starta pandemije.

- WTA je za vakcinaciju. Smatram da je to jedina pravilna stvar kada se bavite ovim sportom. Sa moje tačke gledišta, sve je jasno. Verujem u nauku i vakcinaciju. Ne želim da svoja uverenja namećem drugima, ali ovo je globalni sport, putujete po svet i morate da poštujete pravila drugih država - navela je Azarenka.

Video: Novak stigao do svog stana: Teniskog asa novinari prate na svakom koraku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naivni Gedža

    19. januar 2022 | 08:22

    Pametno zbori devojče: Ovo je globalni sport, putujete po svetu i morate poštovati pravila država. Prema tome, Novače naš junače, znaš šta ti je činiti. Dve bocke i putuj igumane, igraj tenis.

  • Oli

    19. januar 2022 | 09:06

    Ne verujem da ce Nole da prekine karijeru zbog vakcine ako se odluci da ih primi bice da je gubio vreme i propustice turnire ,trebao da zavrsi kao svi ostali teniseri verovatno su Nadalu i Federeru njihove drzave sredili kao primili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA