≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teniserka sa najmoćnijim tetovažama ispala sa AO, pa poslala jaku poruku zbog Đokovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čehinja Martincova je poznata po velikom broju tetovaža koje ima na sebi

  • 12
Tereza Martincova Printskrin: Instagram/terezamartinec

Češka teniserka Tereza Martincova ispala je u 2. kolu Australijan opena od Italijanke Kamile Đorđi, tako da je turnir na samom startu ostao bez jedne od lepših igračica koja definitivno ima najmoćnije tetovaže.

Tereza je 47. igračica sveta i sa 2:0 u setovima je poražena od Kamile, koja s druge strane važi za najprovokativniju na "turu", a pomeute tetovaže su ono po čemu je prepoznatljiva.

Na levoj ruci ima istetoviran "rukav" koji se spaja sa tetovažom na leđima, tu su i sitni crteži po rukama, dok se ističu i one na obe strane butina. Pogotovo na desnoj, gde je jedan deo "prešao" i na guzu.

Inače, Martincova se malo posle poraza od Italijanke u Melburnu oglasila i na Instagram profilu kako bi pružila podršku srpskom teniseru Novaku Đokoviću koji je proteran sa AO.

- Nisam želela isprva da komentarišem ništa, ali mislim da nije fer to što su uradili Novaku. On je uvek želeo da pomogne svojom slobodnom voljom, i to ne samo što se tiče tenisa. Iz mog iskustva, znam da je uvek bio tu da stane iza igrača. A sada niko od nas nije stao iza njega. Tužno je za one koji nisu razumeli. Ne znam šta se desilo posle, ali Novak je imao dozvolu da dođe i igra. Da nije bilo moguće, nikada ne bi krenuo - poručila je Martincova.

Ako je muškom delu populacije donekle za utehu, pomenutu Kamilu Đorđi koja je izbacila Čehinju i dalje ćemo gledati na turniru. Zašto je jedna od najprovokativnijih teniserki, uverite se i sami:


Video: Košmar Milice Pavlović: Novak Đoković me ispalio za autogram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qki

    19. januar 2022 | 15:49

    A zašto se nije oglasila pre nego što je ispala?

  • Jacklrska

    19. januar 2022 | 14:01

    Bravo za komentar Tereza. Ostali su zaboravili koliko je se Novak boeio prošle godine za njih, da dobiju bolje uslove. Hvala Tereza!

  • Srdan

    19. januar 2022 | 13:56

    Mlada,zgodna.Sta sad tetovaze,neko i to voli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA