≫ 

Teniserka u kolicima napustila teren na AO: Plakala od bolova, ali nije htela da preda

Harmoni Tan je na kraju nagrađena gromoglasnim aplauzom

  • 0
Harmoni Tan

Foto: AP/Tanjug

Francuska tenisrka Harmoni Tan očigledno je platila ceh nedovoljnoj pripremljenosti i iskustvu na Grend slemovima, pošto nije mogla da završi meč protiv Eline Svitoline na Australijan openu!

Harmoni je i te kako namučila Svitolinu, odvela je duel u treći set u kom su bolovi u listu bilo toliko nepodnošljivi da je glavni sudija prekinuo meč u trenucima kada Francuskinja nije mogla ni da servira.

Međutim, nije želela da preda meč na svom prvom pojavljivanju na Australijan openu i zbog toga je nagrađena gromoglasnim aplauzom u trenucima kada su je u kolicima odvezli u svlačionicu.

 

Harmoni je i pre meča imala problema sa listom koji je bio zavijen, a napori protiv 17. teniserke sveta su očigledno bili preveliki. Koliko joj nije išlo, govori i podatak da je u trećem setu gubila sa 5:1.

Francuskinja je, s druge strane, 107. igračica sveta i to joj je najbolji "renking", ima 24 godine i prvi put se na GS pojavila 2018. na US Openu. Ispala je u prvoj rundi, dok je na Rolan Garosu prošle godine došla do 2. kola.

Video: Stepenice pored crkve Ružice, sveto mesto za Novaka: Odavde se spremao se da pokori svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA