≫ 

Kirjos se ne odvaja od svoje nove devojke, kada pogledate ove fotke shvatićete i zašto

Kostin Haci je prisutna čak i na treninzima

  • 7
Kostin Haci

Printskrin: Instagram/costeenhatzi

Uvek je važio za tenisera koji voli da privuče pažnju javnosti, ali čini se da je početkom 2022. godine Nik Kirjos istu dobio više nego inače!

Najpre zbog Novaka Đokovića i njegovog stava da bude uz srpskog tenisera kroz teške trenutke, zatim i zbog toga što je na otvaranju Australijan opena napravio pravi mali šou. Takođe, Kirjos je sada u centru pažnje i zbog nove devojke Kostin Haci.

Ova Instagram influenserka očigledno je baš ušalo u Kirjosovo srce, jer se Nik uopšte ne odvaja od nje. Pored toga što je Kostin bila na njegovim mečevima u singlu i dublu, "ne pušta ga iz ruku" čak i na treninzima.

 

Upravo je njihova zajednička fotografija sa terena (možete je pogledati OVDE), neposredno pred početak AO, obišla svet, a sam Kirjos je indirektno poručio da je ona ta koja mu daje energiju.

Inače, Nik i Kostin su početkom decembra viđeni zajedno na jednoj košarkaškoj utakmici u domovini, ali tada se nije znalo da mu je devojka. Sve do kraja decembra kada je teniser objavio zajedničko fotografiju i zaustavio spekulacije.

U nastavku možete pogledati i fotografije nove devojke Nika Kirjosa koji će u 2. kolu AO igrati protiv Danila Medvedeva. Nema sumnje da nas očekuje spektakl.

Video: Srđan Đoković o Niku Kirjosu: Otkrio šta je Australijanac poručio danas Novaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐩🐕‍🦺

    19. januar 2022 | 16:51

    Ne da se ne odvaja od nje, nego ne silazi sa nje!

  • Roki

    19. januar 2022 | 17:24

    Pa ko bi se odvajao od takve masine uuuf

  • majka

    19. januar 2022 | 17:59

    ni prosek. al dobro on je jos smesniji. neka ih lova spaja i nek uzivaju. dok je ne promeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA