Švarcman ispao sa AO od 175. igrača sveta, Rubljov dominantno do 3. kola

Argentinac poražen od Australijanca O'Konela, Rubljov u narednoj rundi igra protiv Čilića

  • 0
Dijego Švarcman, Kristofer O'Konel Foto: AP/Tanjug

Argentinski teniser Dijego Švarcman doživeo je neprijatan poraz u 2. kolu Australijan opena od 175. igrača sveta Kristofera O'Konela - 7:6, 6:4, 6:3!

Švarcman, inače 13. teniser na ATP listi, izbacio je u prvom kolu Filipa Krajinovića, dok je u ovom drugom praktično počišćen u tri seta posle nešto više od tri sata borbe.

Možda i ključni trenutak meča bio je krajem prvog seta, kada je Švarcman vodio sa 5:3 i servirao. Međutim, O' Konel vraća brejk i odvodi set u taj-brejk gde se je gubio 3:1 i 5:4 i na kraju dobio 8:6.

U drugom setu nismo videli nijednu brejk šansu do 9. gema, da bi Australijacan s nulom uzeo servis Švarcmanu, a onda i na identičan način "odradio" svoj i poveo sa 2:0 u setovima.

Na početku trećeg je propustio tri brejk lopte, da bi onda poveo sa 3:1. Švracman se vratio, uzeo brejk za 4:4, a onda opet posustao i dozvolio O'Konelu da veže dva gema i ode u narednu rundu gde ga čeka Maksim Kresi iz SAD.

Rus Andrej Rubljov nije imao nikakvih poteškoća protiv Rikardasa Berankisa kom je dozvolio da mu uzme samo šest gemova na meču - 6:4, 6:2, 6:0!

Rubljov je poslednnjih dana bio poznat po tome što je licemerno napadao Novaka Đokovića,a u narednoj rundi igraće protiv Hrvata Marina Čilića koji je sa 3:1 u setovima dobio Norberta Gomboša sa 6:2, 6:3, 3:6, 7:6.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA