≫ 

Englezi pišu: Đoković planira da tuži Australiju, evo koliko novca će tražiti za odštetu

Razlog je loš tretman koji je imao tamo

  • 11
Novak Đoković, Australijan open

Foto: AP/Tanjug

Najbolji svetski teniser Novak Đoković navodno planira da tuži Vladu Australije zbog lošeg tretmana koji je imao otkako je ušao u tu zemlju!

Ovo tvrdi britanski "San" koji navodi da je Novak u stalnom kontaktu sa svojim advokatima u Australiji i da će od pomenute Vlade tražiti odštetu od 3,8 miliona evra.

- Dobro je poznato da Novak i njegova porodica smatraju da je bio loše tretiran tokom karantina u hotelu u Melburnu. Njegova majka je otkrila kako je soba bila puna insekata. Držali su ga kao zatvorenika - navodno su reči izvora bliskog njegovom agentu Adoardu Artladiju, a koje prenosi "San."

U sumu od 3,8 miliona navodno se nalazi i nobvčana nagrada koju bi Novak osvojio da je odbranio Australijan open, a nije mogao da se takmiči s obzirom na to da mu je ministar za imigracija Aleks Hok ukinuo vizu i pored pobede Srbina na prvom saslušanju i puštanja iz pritvora.

Podsetimo, Đoković je nekoliko dana boravio u hotelu užasa gde nije imao ni doručak, dok su i ostali uslovi bili nedostojni čoveka.

- Novak je odlučio da istera pravdu, da nije ništa kriv. Uradio je sve po pravilima. Oni su ga zatvorili, ne daju mu čak ni doručak, ima ručak i večeru, za doručak nema ništa. Pričam vam šta mi je on rekao. I u zatvoru imaju tri obroka dnevno i da izađu napolje. Nema ni prozor normalan, da gleda na park, nego gleda u zid. To nisu humani uslovi - rekla je nedavno njegova majka Dijana, prilikom skupa podrške koje je Novak dobijao u Beogradu.

Video: Stepenice pored crkve Ružice, sveto mesto za Novaka: Odavde se spremao se da pokori svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    20. januar 2022 | 08:38

    Samo na Medjunarodnom Sudu Nole da trazi pravdu, nikako da se Sudi kod tih zlikovca??

  • Y

    20. januar 2022 | 08:17

    I treba da ih tuzi,ovo je genocid nepravda ,treba da traži da se poništi turnir,ovo je čisto kao dan da je politika umešana, sport nema veze s tim

  • Goran

    20. januar 2022 | 08:22

    Naravno i treba da ih tuži.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA