Fotografija sa Australijan opena na koju nikako ne možemo da se naviknemo

Alize u studiju, Barbara na terenu - situacija koja je za mnoge neočekivana

  • 6
Alize Lim, Barbara Set

Printskrin: Eurosport

Iako smo već javili da Barbara Šet više nije partner Matsu Vilander u studiju Eurosporta, jednostavno ne možemo da se naviknemo na činjenicu da ova voditeljka ima nova zaduženja na Australijan openu!

Godinama unazad Barbara je bila zaštitno lice emisije posvećene Grend slem turnirima, da bi pred ovaj Ao svoje mesto u studiju ustupšila Francuskinji Alize Lim.

Alize je sada ta koja analizira partije sa Vilanderom i dočekuje goste, dok je Barbara dobila zaduženje da više vremena provodi na terenu, pa čak i komentariše mečeve.

Lim je, inače, devojka NBA zvezde Tonija Parkera koja još nije završila sa igračkom karijerom, mada više od godinu dana nije zaigrača na terenu.

Lim je svojevremeno bila 148. teniserka sveta, ali je pre tri godina "usporila" kada je u pitanju igračka karijera - i to zbog povrede lakta. U međuvremenu se okrenula radu na televiziji i uspela je brzo da se domogne velike scene.

Alize su pre nekih sedam, osam godina smatrali za jednu od najlepših teniserki sveta i poredili su je sa Anom Ivanović. svojevremeno je bila u vezi sa teniserom Žeremijem Šardijem, da bi od početka 2021. godine uplovila u romansu sa Parkerom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сања

    20. januar 2022 | 09:56

    А ко то гледа АО после ове хајке на Нолета???

  • Oli

    20. januar 2022 | 10:55

    Nepada mi napamet da gledam AO mozda finale i to ne ceo mec nego finis meca.

  • Kiki

    20. januar 2022 | 09:18

    Ako ništa više,bar je lepša od Barbare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA