Direktor AO izviždan zbog deportacije Đokovića kad se 1. put pojavio pred navijačima

Kreg Tajli nije omiljena ličnost nakon skandala koji je izazvan zbog deportacije Novaka

  • 2
Kreg Tajli

Printskrin: Twitter.com/@7NewsMelbourne

Australijan open se debelo ogrešio o najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, a direktor turnira, Kreg Tajli, iako je tokom sage sa Novakom, pokušavao da da pomirljive izjave i nadu da će najbolji teniser sveta igrati na turniru, ipak se na kraju nije proslavio svojim angažovanjem u čitavoj priči.

To navijači očigledno nisu zaboravili, pa je Tajli, posle prvog zvaničnog pojavljivanja u javnosti na Australijan openu, dobio zvižduke i negodovanja sa tribina.

On je došao da legendi australijskog tenisa, Samanti Stosur, preda cveće povodom poslednjeg meča u karijeri i zvaničnog odlaska u penziju, a čim se pojavio na terenu i nakon što ga je spiker najavio, moglo je da se čuje "uaaa" sa tribina.

Tajli se inače danas i obratio javnosti posle duže pauze i preskočio je pitanje o Novaku.

- Idemo dalje, fokusiramo se na događaj i nadam se da ćemo imati ovde dve sjajne nedelje. Želimo da se okrenemo iza sebe i da budemo ponosni na to šta smo uradili - u prvom mahu je Tajli preskočio pitanje o Novaku, ali novinar ga je vratio na temu, pitanjem o navodnom plaćanju troškova suđenja.

- Da, video sam tu informaciju i ne bih želeo da idem u detalje u vezi dogovora sa igračima, ali ti navodi su jednostavno neistina - kazao je Tajli.

Pogledajte i na početku snimka kako su navijači zviždali Tajliju.

 

Video: Stepenice pored crkve Ružice, sveto mesto za Novaka: Odavde se spremao da pokori svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. januar 2022 | 09:52

    Daj boze da vam u buducnosti samo takve legende i igraju turnir. Tolika je legenda da prvi put cujem za njega a on idlazi u penziju.

  • Blaki

    20. januar 2022 | 10:01

    On je izviždan zato što je dozvolio Djokoviću da igra, a sa deportacijom nema veze, država Australija je Nola deportovala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA