≫ 

Endi Mari deklasiran u drugom kolu Australijan opena!

Možda bi u slavnim danima Britanac i krenuo u gigantski preokret, ali...

  • 4
endi mari Foto: Tanjug/Ap

Višestruki Grend slem šampion Endi Mari surovo je zaustavljen već u drugom kolu Australijan opena pošto je sa 3:0 u setovima poražen od japanskog predstavnika Tara Daniela - 6:4, 6:4, 6:4.

Iako je Mari najavljivao veliki povratak, obećavao igru iz šampionskih dana, nije uspeo dalje od druge prepreke u Melburnu. Japanac ga je poslao kući nakon nešto manje od tri sata igre.

Endi je uspeo da se vrati ribrejkom u prvom setu za 3:3, ali je odmah izgubio svoj servis za novu prednost Daniela koji je uspeo da izgura do vođstva.

U drugoj deonici već nije bilo povratka nakon brejka i potvrde sa 3:1, pa je već bilo jasno da nešto ne štima u igri Marija.

Možda bi u slavnim danima Britanac i krenuo u gigantski preokret, ali se zaustavio samo na 2:0 u gemovima u trećem setu. Od tog momenta, ne uspeva da naudi protivniku i na kraju gubi meč.

Izbacio je Nikoloza Basilašvilija, ali je stao već na Daniela koji će u trećem kolu igrati protiv pobednika duela Janika Sinera i Stiva Džonsona.

Video: Časna izjava Endija Marija o Novaku, njegovom drugu iz detinjstva: Neću da ga šutiram dok je na podu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA