Skandal: Licemer koji je prozivao Novaka, priznao da su ga zaraženog pustili u Australiju!

Andrej Rubljov otvoreno priznao da je bio zaražen korona virusom kada je ušao u zemlju

  • 20
Novak Đoković Andrej Rubljov Andrey Rublev Foto: Profimedia/ddp USA/LaPresse

Brukama Australije očigledno nema kraja nakon sramnog ponašanja njene vlade kada je u pitanju Novak Đoković, koji je na kraju deportovan posle 11 dana prave torture.

Iz dana u dan se pojavljuju novi dokazi i činjenice koje ne idu u prilog vlastima Australije, a poslenji u nizu jeste podatak da su dozvolili teniseru koji je zaražen korona virusom da bez problema uđe u zemlju.

Ovo je sam teniser, Andrej Rubljov, otkrio u izjavi za medije na Australijan openu.

- Mene lično sada ne testiraju jer sam tek preboleo korona virus. Kada sam leteo u Australiju još sam bio pozitivan, ali nivo kovid SS, kako se to zove, neću lagati, bio je vrlo nizak i nije opasan. Bilo mi je dopušteno da uđem u zemlji. Osim toga, proveo sam više od deset dana u karantin. Možda bih i dalje bio pozitivan. Ali više nisam zarazan i opasan. Budući da sam bio bolestan, više ne radim PCR testiranje - rekao je Rubljov.

Inače, sada tek postaje još sramotnije za ruskog tenisera to što je licemerno prozivao Đokovića da zbog "ličnih dogovora ne znači i da će preći granicu", a sada se ispostavlja da je on u zemlju ušao iako je imao korona virus.

Video: Veseli se srpski rode: Amerikanac zapevao na srpskom pa pesmu posvetio Noletu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    20. januar 2022 | 11:06

    Posle ovoga samo moze da se kaze da je sve što se dešavalo bio licni napad na Djokovica od strane Australije, da nema veze sa politikom vec da po svaku cenu moraju da ga proteraju..

  • Zemunac

    20. januar 2022 | 11:11

    Noletova pametna odluka je da se nece oglasavati za vreme AO..sad samo neka skuplja dokaze....pa na sud.

  • Раде

    20. januar 2022 | 11:16

    Како то да је био заражен (болестан заразном болешћу) вирусом кад је био вакцинисан !? Зар те вакцине не штите људе од тог вируса !? Како то да у Аустралији половина умрлих од овог вируса је било вакцинисано !!?? Да јли је ова ткз.вакцина у ствари чиста превара !? Је ли то велики бизнис у питању , или начин да се човечанство држи под потпуном контролом ? Има ли нека независна лекарска стручна комисија састављена од лекара које неће изабрати Скупштина и политичке странке да нам каже стварно шта се дешава !!?? Или је та "независност" чиста утопија- фарса или нико не сме да ишта писне о томе у званичним медијима !!!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA