≫ 

Da li je ovo oaza za Đokovića: Novaka posterima zovu da dođe na turnir gde mu je publika zviždala!

Početak tog takmičenja očekuje se 26. aprila i trajaće sve do 8. maja

  • 1

Nakon deportacije iz Australije i vesti da neće moći da igra niti na jednom Grend slemu ove sezone ako ne bude vakcinisan, Novak Đoković je dobio jedan otvoreni poziv od strane turnira u Madridu.

Novak je u velikom problemu, zemlje u kojima su najveći turniri, donele su odluke koje mu ne idu na ruku. Svugde je neophodna vakcina i to će biti najveća prepreka na srpskom asu na putu da ostane na prvom mestu ATP liste.

Nije moglo na Australijan Openu, neće moći ni na US Openu i Vimbldonu, a jasno je da će biti restrikcija i na Rolan Garosu. Kada se sve to uveže sa Indijan Velsom i Majamijem, gde takođe neće moći bez vakcinacije protiv korona virusa, situacija je prilično surova po Đokovića.

Ipak, za razliku od ostalih koji se utrkuju da budu što restriktivniji, pojavili su se plakati u Madridu koji pozivaju Đokovića na turnir.

Srbin je imao nesuglasica sa publikom u glavnom gradu Španije, bilo je zvižduka i psovki, a 2021. godine se nije ni pojavio na turnir.

Početak tog takmičenja očekuje se 26. aprila i trajaće sve do 8. maja.

Vlasnik takmičenja u Madrid je Jon Cirjak, bivši teniser koji je ujedno i kum Bobe Živojinovića. Ipak,veza Srba i turnira neće pomoći Novaku ukoliko bude potrebna vakcina kao i na ostalim turnirima.

Nole je tri puta bio šampion u glavnom gradu Španije, poslednji put 2019. godine.

Video: Anketa: Za koga će ljudi u Srbiji navijati kad nema Novaka u Melburnu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    20. januar 2022 | 12:12

    Sezona 2022 je za Djokovica izgubljena,igrace na nekim nebitnim turnirima i na 2-3 bitnim matersima(Azija),kraj sezone zavrsice izmedju 5-8 mesta na ATP listi...😳😳😳

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA