Ovo niste videli u životu: Dobitni tiket i pre nego što postane dobitni!

Koliko puta ste bili samo na korak do novca, ali baš taj poslednji set nije otišao u dobrom pravcu? Sada više ne morate da brinete o tome!

  • 1
Australijan open 2022

Foto: AP/Tanjug

Na Australijan openu se prilično zahuktava situacija. Ako je ikada bilo vreme za tiket, onda je to sada. Puno tipova, mnogo tenisera i teniserki i lako može da se sastavi nešto vredno i dobitno!

Ukoliko ste se odlučili da odigrate tiket, onda je veoma bitno da to bude u Balkan Betu, mestu gde su top kvote realnost.

Najbolje kvote su tu, dok pljušti kiša teniskih loptica u sred Melburn parka i plavih terena. Pravo je vreme da više-manje gemova i hendikep nađu svoje mesto i na vašem tiketu.

Direktno do Australije, stižete samo jednim klikom ovde, jer upravo tu vas čekaju Danil Medvedev, Rafael Nadal, Aleksandar Zverev, ali i svi ostali pretendenti na titulu Australijan opena.

A, kada smo već kod toga - Da li ste čuli za Balkan Bet Winner? Niste? Sada ćemo sa vama da podelimo tajnu kako se servira pobednički tiket!

Kladite se na bogatu tenisku ponudu jer uz Balkan Bet Winner nikad nije bilo lakše sastaviti pobednički tiket. Od sada, na svim najjačim teniskim turnirima, Grend Slemovima, pri vođstvu igrača na kog je odigrano da će pobediti na meču, kada povede sa 2:0 u setovima, tip će biti obrađen kao dobitan, bez obzira na krajnji ishod meča. Ako ne verujete, uverite se ovde.

Više nema straha od preokreta, sve što je potrebno da uradite jeste da se kladite na nekog od igrača iz muške singl konkurencije i uživate u meču.

Dobitni tiket i pre nego što postane dobitni... Koliko to dobro zvuči.

Čak iako se meč prekine u trećem, četvrtom ili petom setu, opklada prolazi ako vaš teniser dođe do 2:0.

Pa, sjajno.

Koliko puta ste bili samo na korak do novca, ali baš taj poslednji set nije otišao u dobrom pravcu? E, sada više ne morate da brinete o tome!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dago 1

    22. januar 2022 | 09:37

    Lijepo zvuci za nekog ko ne zna kako to funkcionise u stvarnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA