Snimljeno bizarno sujeverje Osake tokom meča na AO: Radi nešto slično kao Nadal

Japanska teniserka priznaje da ne voli da gazi linije i logo Melburna, kao i da flašice moraju da joj budu u istoj ravni

  • 2
Naomi Osaka Foto: AP/Tanjug

Poznato je da Rafael Nadal ima ozbiljno sujeverje i da tokom meča svaka flašica mora da bude raspoređena na svom mestu, kao i da nikada ne gazi linije na terenu kada je pauza između gemova.

Nešto slično očigledno radi i Naomi Osaka, jedna od najvećih zvezda u ženskom tenisu.

Osaka je snimljena tokom svog meča na Australijan openu kako čini dodatni napor da preskoči natpis "Melburn" na terenu pre nego što se pripremala za servis.

Čak četiri puta je preskočila natpis, a to nije prošlo nezapaženo novinarima koji su je kasnije i pitali za tu situaciju na konferenciji za medije.

Iskreno, oduvek sam bila takva. Svaki put kada dođem ovde, zaista ne volim da gazim na linije ili natpis Melburna pozadi. Nisam baš sigurana zašto se to razvilo. Ali rekla bih da većina sportista ima veoma jaka sujeverja - rekla je Osaka, koja je otkrila i da ima i još jedno sujeverje, a vezano je za flašice.

- Za mene su to definitivno linije i logo, ali takođe, potrebno mi je da moje flaše vode budu potpuno ravne -  rekao je Osaka.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Video: Da li to Španci čekaju Đokovića na Mastersu u Madridu? Osvanuli čudni posteri na ulicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA